GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-11-2023 08:50

“YA BEN KAFAMA SIKACAĞIM YA DA BİRİ BANA SIKACAK”

Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül’ün imzalanan çekleri sonrası mağdur olan vatandaşlar haklarını adalet önünde aramaya hazırlanıyor. Gül’ün mağdur ettiği isimlerin başında gelen As Otomotiv sahibi Aydın Sert, gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Duran Yenigün’e yaşadığı zor durumu anlattı.

“YA BEN KAFAMA SIKACAĞIM YA DA BİRİ BANA SIKACAK”

Ahmet Duran YENİGÜN

Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül, yazılan çok sayıda çeki ile gündeme gelmeye devam ediyor. Gül’ün mağdur ettiği isimlerin başında gelen As Otomotiv sahibi Aydın Sert gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Duran Yenigün’e yaşadığı süreç hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Gül yüzünden yaşadığı sıkıntılara tüm Kemer’in şahit olduğunu ifade eden Sert, “Kumluca’ya çekler vermiş, çeklerde benim cirom var. Beni özellikle oradan çok fazla sıkıştırıyorlar. Mustafa Gül’ün çeklerini benim kullandığım yerler var. Beni tehdit ediyorlar. Şimdi ben bütün imkanlarımla 100 milyon TL’ye yakın borçları ödemeye çalışıyorum. Kendi imkanlarımla 50 milyonunu ödedim. Diğerlerini de Mustafa Gül ödeyecekti, ödemiyor. Kendi çeklerini ödesin. Benim Mustafa Gül’den istediğim başka bir şey yok.

YA BEN KAFAMA SIKACAĞIM…

Ben Kemer’de duramıyorum beni tehdit ediyorlar. Ya ben kendi kafama sıkacağım kendimi öldüreceğim ya da biri beni öldürecek. Ben de bu söylediklerimi Mustafa Gül’ün kendisine de yazdım bunun sebebi kendisidir. Benim yiyecek ekmeğim kalmadı bunun yüzünden. “Otel veriyorum” dedi. Arıyorum kendisini “al otelini istemiyorum” diyorum. Otelin şirketi, borçtan çıkmıyor. Üç aydan beri ayakta tutmaya çalışıyorum. 3 aydan beri alacaklarımız vardı onu da dün kendi borçlarına vergi dairesine ödenmiş. Yani acenteden gelen para da kendi hesabına geldi buradaki işçilerin parasını veremedik.

EVİMİ BAŞIMA YIKTI

Herkes de çekleri dolaşırken nasıl aday olacak nasıl belediye başkanı olacak bu şekilde? Benim evimi başıma yıktı. Belediye başkanı olmak istiyor, ben canımla dövüşüyorum. Canımla boğuşuyorum. İnsanlarla savaşıyorum. Kendisi siyaset yapmanın peşinde. Ben evlerimi sattım borçların için. Sen de arsanı sat diyorum. “Hanımın üzerine o arsa hanım da sattırmıyor” diyor.

HEPSİ KENDİ BORCU

Dönen çeklerden dolayı oluşan borcun hepsi kendi borcu. Benim şahsi borcum değil. Çeklerinin arkasına ciro ettim ben. Çeklerinin arkasına ciro ettiğim için insanlar beni biliyor. Her şeyimi kaybettim. İtibarımı kaybettim. Evimi kaybettim. İşimi kaybettim. Şu an ben Kemer’de duramıyorum. Ben, kendi imkanlarımla herkese borç ödemek için hala çırpınıyorum, borç namus şereftir, bu da borcunu namusunu şerefini biliyorsa borcunu ödesin. Bu işten beni kurtarsın, istediğim benim ondan yalnızca bu. Herkesin evi barkı düzeni var. Kendisinin düzeni var. Evi var. Çocuğunun altında lüks araba, hanımın altında lüks araba var. Benim altımda binecek arabam yok. Ben kendisinin yüzünden bu duruma düştüm” dedi.

AdminAdmin