SPOR
Giriş Tarihi : 14-08-2022 14:28

‘Güzel başladık inşallah güzel devam edecek’

Vali Ersin Yazıcı, Süper Lig’in ilk haftasına deplasmanda Fatih Karagümrük karşısında aldığı galibiyetiyle başlayan Alanyaspor’un yöneticileri, teknik heyeti ve sporcularıyla bir araya geldi. Alanyaspor’un başarılarının devamını dileyen Vali Yazıcı; “Alanyaspor’umuz deplasmanda aldığı galibiyetle sezona güzel bir başlangıç yaptı. İnşallah güzel de devam edecek” dedi.

‘Güzel başladık inşallah güzel devam edecek’

Süper Lig’in ilk haftasına deplasmanda Fatih Karagümrük karşısında aldığı galibiyetiyle başlayan Alanyaspor, kendi evinde oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulüp yöneticileri, teknik heyeti ve sporcularıyla Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Alanyaspor’un genel durumuyla ilgili yöneticilerden ve teknik heyetten bilgiler aldı. Ziyarette Vali Yazıcı’ya Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel eşlik etti.

‘BU SENE DAHA İYİ BİR SEZON GEÇECEK’

Ziyarette futbolcular ve teknik heyetle sohbet eden Vali Yazıcı; “2021-2022 sezonunda iyi bir mücadele vererek sezonu 5’inci sırada bitirdik. İnşallah bu sene daha iyi bir performansla daha üst sıralara çıkacağımız bir sezon olacak. Süper Lig’in ilk haftasına güzel bir galibiyetle başladık. İnşallah güzel de devam edecek. Ben Alanyaspor’umuzun futbolcularının ve teknik heyetinin bunu başaracağına inanıyorum. İnşallah takımımız sezon boyu üst sıralarda yer alacak.” diye konuştu.

‘İKİ TAKIMIMIZI DA GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR VE BAŞARILAR DİLİYORUM’

Süper Lig’de yer alan takımların şehrin tanıtımına ve marka değerine büyük katkılar sunduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “Antalya, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi ve aynı zamanda önemli bir turizm şehridir. Bu şehrin sahip olduğu önemli alt markalar vardır. Alanyaspor ve Antalyaspor’da, Antalya markasına önemli katkılar sunan bir alt markadır. Antalya’mızın Süper Ligde 2 takımla temsil ediliyor olması hem şehrimizin marka değeri hem de tanıtımı noktasında çok önemli olduğunu düşünüyorum. Futbol takımları şehrin marka değerine büyük katkılar sunuyor. Bizler de Antalya’mızın parlayan yıldızı olan bu iki takımımızı gönülden destekliyor ve takımlarımıza gönülden başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Alanyaspor’dan beklentilerinin daha büyük başarılara imza atması olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, Alanyaspor’un hafta sonu karşılaşacağı Beşiktaş’ı yenerek galibiyet serisini sürdürmesini arzu ettiğini dile getirdi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin