SPOR
Giriş Tarihi : 25-04-2024 16:56

Minik futbolcuların velilerinden teşekkür ziyareti

Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda ücretsiz futbol eğitim alan çocukların aileleri Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na ziyaret ederek, spora ve çocuklara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Kemer Ayyıldız Masterler Futbol Takım Kaptanı Hacı Çelik ve oyuncular da Başkan Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni döneminin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Minik futbolcuların velilerinden teşekkür ziyareti

Şüheda PARTAL

Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda ücretsiz eğitim alan geleceğin futbolcusu çocukların aileleri Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin de hazır bulundu. Futbol Okulu’nda futbol öğrenen çocukların aileleri, Başkan Topaloğlu’na spora ve çocuklara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. En güzel yatırım onlara yapılan yatırımdır. Özellikle eğitim ve spor konusunda çocuklarımızın yanında yer alamaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu, velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

KEMER AYYILDIZ MASTERLER’DEN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Öte yandan Kemer Ayyıldız Masterler Futbol Takım Kaptanı Hacı Çelik ve oyuncular da Başkan Necati Topaloğlu’na makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1-5 Mayıs tarihleri arasında Belek’te yapılacak olan Atatürk Bahar Turnuvası ile 9-12 Mayıs tarihlerinde Kemer’de yapılacak olan Kemer Master Turnuvası’na katılacak olan takıma başarılar diledi.

Kemer Ayyıldız Masterler Takım Kaptanı Hacı Çelik ise Başkan Topaloğlu’na yeni döneminin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu, takım kaptanı Çelik ve oyunculara Kemer kolonyası hediye ederken, Çelik ise Başkan Topaloğlu’na takım formasını hediye etti.

AdminAdmin