GÜNDEM
Giriş Tarihi : 15-12-2023 00:46

Gün Ola Harman Ola!

Gün Ola Harman Ola!

-Valla ende dediğini kimsecikler duymasın!

Hiç yakışık alıyor mu senin gibi birine!

Ağzından çıkanı kulağın duysun be Mübarek!

 

-Benim ağzımda kulağımda ne deyip ne duyduğunu iyi bilir!

Bir kere daha diyorum bak iyi dinle beni Hacı; Bu Cumhur İttifakında olur da benim haz etmediğim biri Allah korusun bi aday gösterilirse, yeminle oy moy vermem. Şimdiden söyleyeyim de kimseciklerde sonra çıkıp kapıma gelip de öyle miydi böyle miydi şöyle miydi demesinler, çünkü haz etmediğim kişiye katiyen öleceğimi bilsem oy moy vermem, boğazıma bıçak dayasalar yine vermem. Bir kere haz etmediklerimle benim işim gücüm olmaz böyle biline, kimseciklerde kırılıp gücenmesin…

 

-Valla mübarek çok yanlış konuşuyorsun!

 

-Hiç bile de yanlış konuşmuyorum!

Şahsen ve benim kendi hanemde bulunanlarda benim görüşümde, biz İsmail’i haz ediyoruz olursa ona oylar değilse de oy moy yok diğerlerine.

 

-Sen hala anlayamamışsın galiba, Kemer’i artık şu CHP’nin elinden kurtarıp Kemer’i almak için, kaleye sahip olmak adına ittifak oluştu bilmiyor musun? Sonuçta üyesi olduğumuz parti kimi gösterirse, kimi derse ona destek vereceğiz Mübarek.

 

-Yavv bide böyle konuşuyorsunuz ya Hacı!

İçten içe beni gıcık ediyorsunuz valla!

 

-Nasıl konuşuyormuşum bi de bakim Mübarek!

 

- “Bu sefer Kemer’i alacağız diye konuşuyorsunuz ya, bizimkilerin ağzında Kemer’i alacağız sözü, bak sende öyle konuşuyorsun alacağız ne demek Allah aşkına? Kemer’de seçimi kazanacağız, Kemer’i kazanacağız” demek varken sen bari böyle konuşma önlerinden Hacı.

 

-Ahh Mübarek ahh senden beklemezdim doğrusu böyle bi çıkış yapacağını!

 

-Şimdiye kadar beni tanımış olmalıydın, yıllar olmuş çaya şeker koymayalı, bırakalı, şekersiz çayın tadını almışken, bu saatten sonra şekerli çaya ne hacet!

 

-Taşları bana atar durursun Mübarek!

Amma velakin artık genç, okumuş, yabancı dil bilen biri de gelebilir, seçilebilir ne var ki bunda?

 

-Hacı bak sen bu yaşa gelmişsin amma daha Kemer seçmeninin kimyasını tanıyamamışsın herhalde, burada

Kemer seçmeninin çoğunluğu oylarını partiye değil kişiye verirler, yani haz ettiklerine verirler. Son 2019 yerel seçiminde partiye mi verdiler kişiye mi verdiler söyle hadi? Ortada duran bir gerçek var sakın unutma bunu.

Senin gibi Rahman’ı genç bir adayın seçilmesini isteyen, Rahman’ı haz edenlerde, Rahman’a oy vermek isteyenlerde çok var bu gayet normal. Senin şeker sevdan nasıl içinde yanıyorsa benimde içimde yanan sevda da belli işte. Birlikmiş dirlikmiş bırak bunları hepsi hikaye…

 

 

-Şimdi açıkçası bana diyorsun ki Mübarek bu işler bizim Kemer’de “Mezara kadar değil pazara kadar!”

 

-Soruyorum şimdi sana Hacı, Rahman Aday gösterilmezde, İsmail aday gösterilirse sen oy verecek misin İsmail’e söyle hadi bakalım?

Gülme karşımda şimdi hele hele bıyık altından gülüp durma Hacı!

Sende çok iyi biliyorsun ki, İttifak dediğin var ya aday açıklanır açıklanmaz daha orta yerinden çatlar patlar…

Yiğit olan, cesur yürekli olan, arkasında seçmenin nefesini hisseden için, kendine ve seçmenine güvenen için şart mıdır bir parti yada bir ittifak, çıkar sahaya siler süpürür ortalığı…

 

Hacı senle Ak parti sevdamız birdir Evelallah! Lakin Şeker sevdası için benim ağzımı yorup durma gari…

 

-Gün Ola Harman Ola! Korkma bu kadar Şeker sevdasından Mübarek!

Mevla Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler…

AdminAdmin