GÜNDEM
Giriş Tarihi : 27-02-2024 07:36

Boş vaatlerle anca kendini avutsun Mustafa…

Boş vaatlerle anca kendini avutsun Mustafa…

-Vallahi de billahi de kafayı yemiş bu!

Kemer halkının aklıyla alay mı ediyorsun Mustafa?

 

-Bırak şunu Allah Aşkına! Konuşma şunu! Ağzını ne yorup durusun!

Herkes her şeyin farkında ayrıca da hiçbir şeyi unutmuş değil!

Şuan konuştuğu boş vaatlerle anca kendi kendini avutsun Mustafa!

Kemer Halkı Mustafa’yı 10 yıl boyunca tattı, tanıdı bundan sonra Kemer halkı bizim işimiz Mustafa’yı ne tatmak ne tanımak der; Mustafa’nın ciğerini biliriz der…

Bu işler boş vaatlerle hele hele 10 yıllık başkanlığı döneminde yapmış olduğu bir icraatı olmamışken mi inanacak Kemer halkı, bıraksın gitsin bu işleri artık!

 

-Doğru dersin! Kemer halkı Mustafa’nın ederini de, giderini de, ciğerini de iyi bilir.

Mustafa’nın Tarihte yaptığı tek icraatı ne biliyorsun değil mi?

 

-Vallahi bilmiyorum neydi ki?

 

-Mustafa’nın Tarihte yaptığı tek icraatı 2009 yılında başkan olur olmaz, müstehcen olduğu iddiasıyla “Aşk Yağmuru” adlı heykeli kavşaktan kaldırmak olmuştur. “Aşk Yağmuru” heykeli Kemer’e kurulduğu gün itibariyle Kemer’in bir simgesi haline gelmişti biliyorsun. Mustafa yaptığı bu eylemle toplumda büyük bir tepki almıştı. Yapılan haberler sonucu o tarihte bir TV kanalında haber sunan rahmetli Mehmet Ali Birant, Mustafa için Kemer’in namusunu kurtardı diye tiye almıştı.

 

-Vay be! Kemer’in bugüne kadar görüp göreceği tek icraatı “Aşk Yağmuru” adlı heykelin kaldırılması olmuş demek ki!

 

-Haa birde Mustafa’nın organize ettiği çok güzel işleri konserler, geziler ve kavurmalar oldu. Oldu olmasına da bir sürü alengirli organize işler işte. Döneminde düzenlenen organizasyonlara ödenmesi gereken gerçek fatura tutarının çok üstünde belediyeye kestirilen faturalardan tut da, kasaba ödenmeyen et faturalarına kadar bir sürü kalemde alengirli işleri icra etmiş olmanın dışında bir iş görmemiş olan Mustafa konuşuyor işte...

O kesilen faturalar da sonrasında biliyorsunuz 2019 YILINDA SEÇİMİ KAZANAN NECATİ TOPALOĞLU’NUN BAŞKANLIĞINDAKİ KEMER BELEDİYESİ TARAFINDAN ÖDENDİ.

 

-Bunların yanında Mustafa’nın Müzekondu projesi baya ünlüdür. Mustafa’nın 2019 Seçimine 1 hafta kala hatırına gelip, apar topar. “Kemer Kent Müzesi” adı altında Kemer Ralli Alanı karşısındaki Schwabach Parkı yanına göstermelik temel atma icraatına soyunmuştu. Bir nevi anlayacağın Kemer halkının aklıyla alay etmişti.

 

Sözde kalan icraatı gerçekleşmeyen projelerden biri de Mustafa’nın deyimiyle “Kuzdere Mahallemiz adeta yeniden doğacak. Burası tamamlanınca Kuzdere’nin değerini artıracak güzel bir yatırım olacak” dediği

Kuzdere Mahallesi’nde inşa edilecek olan Alışveriş ve Kültür Merkezi projesi… içinde 3 tane sinema, konferans merkezi, kafeteryalar, mağazalar, spor kompleksleri ve yüzme havuzunun bulunduğu, sohbetli düğünlerin yapılabildiği inanç bahçesinin bulunduğu bir merkez olacak dediği proje de yalan oldu gitti. Kemer halkı şimdiki gibi o zaman da kanmamıştı Mustafa’ya.

 

Kemer halkı Mustafa’yı tıpkı 31 Mart 2019 seçimlerinde; “Aşk Yağmuru” adlı heykel gibi yerinden kaldırıp malzeme deposuna koydu.

 

Allah aşkına Mustafa’nın kendi icralarını kapatan icraatları hiç bitmezken mi Kemer halkını inandıracak?

AdminAdmin