TURİZM
Giriş Tarihi : 08-11-2022 00:36

World Travel Market Londra Fuarı’nda Kemer’e büyük ilgi

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan World Travel Market Londra Fuarı’nda Kemer standı ziyaretçi akınına uğruyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer standına gelen ziyaretçilerle birebir görüşmeler yaparak Kemer’i tanıtıyor. Bu yıl Kemer’in iyi bir turizm sezonu geçirdiğini belirten Topaloğlu, “Fuarın ilk gününde standımıza büyük bir ilgi var. İngiltere pazarı bizim için çok önemli. Kemer’de bu yıl yaklaşık 75 bin İngiliz misafir ağırladık. Bu sayıyı daha da yukarıya çekmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız hızla sürüyor. Londra’daki turizm fuarında Kemerimize İngiliz misafir getiren seyahat acente temsilcileriyle birebir görüşmelerimiz olacak” dedi.

World Travel Market Londra Fuarı’nda Kemer’e büyük ilgi

Şüheda PARTAL

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen World Travel Market açıldı. Bu yıl 42’ncisi düzenlenen fuarda Kemer standına gelen misafirleri Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar karşılıyor.

KEMER STANDINA BÜYÜK İLGİ

İngiliz misafirlerin büyük ilgi gösterdiği fuar alanındaki Kemer standında Kemer ile ilgili bilgiler veriliyor. Tanıtım broşürleri ve kitapçıkların dağıtıldığı Kemer standında İngilizler Kemer’e davet ediliyor. Başkan Topaloğlu, uzun zamandır Londra Fuarı’nda yer almayan Kemer’i en iyi şekilde tanıtmak amacıyla Kemer standına gelen misafirlere Kemer tanıtım broşürleri ve kitapçıkları dağıtarak, Kemer hakkında bilgiler de verecek.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Fuarın ilk gününde Kemer standımıza büyük bir ilgi var. İngiltere pazarı bizim için çok önemli. Standımızı ziyaret eden misafirlerimize Kemerimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Seyahat acenteleri ile birebir görüşmeler yaparak İngiliz misafirleri Kemer’e davet ediyoruz. Kemer’e gelen İngiliz misafir sayısını artırmak en büyük hedeflerimiz arasında” diye konuştu.

KEMER’DE BU YIL YAKLAŞIK 75 BİN İNGİLİZ MİSAFİR AĞIRLADIK

Bu yıl Kemer’in iyi bir turizm sezonu geçirdiğini belirten Topaloğlu, İngiliz pazarını çok önemsediklerini söyledi. Topaloğlu, bu yıl Kemer’de İngiliz misafir potansiyelinin iyi olduğuna dikkat çekerek, “Kemer’de bu yıl yaklaşık 75 bin İngiliz misafir ağırladık. Bu sayıyı daha da yukarıya çekmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız hızla sürüyor. Londra’daki turizm fuarında Kemerimize İngiliz misafir getiren seyahat acente temsilcileriyle birebir görüşmelerimiz olacak.” dedi.

UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR LONDRA FUARINDA

Kemer’in uzun zamandır Londra Fuarı’nda yer almadığına vurgu yapan Başkan Topaloğlu, “Daha önce bu fuarda yer alıyorduk ama uzun bir süre katılmadık. Yıllar sonra tekrar buradayız. Kemer’i sadece deniz, kum ve güneşin yanında doğa, yürüyüş, spor aktiviteleri ve eko tatil seçenekleri ile de tanıtacağız. Tüm İngiliz misafirlerimizi Kemer’e bekliyoruz.” diye konuştu.

AdminAdmin