YAŞAM
Giriş Tarihi : 05-08-2023 05:12

Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Göynük ve Arslanbucak mahallelerinde vatandaşlara aşure ikram etti.

Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Daha önce Kemer, Tekirova, Beldibi ve Çamyuva mahallelerinde dağıtılan aşure, bu defa Göynük, Arslanbucak ve Kuzdere mahallesinde kurulan pazar yerlerinde dağıtıldı. Belediye Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na, aşure ikramı sırasında Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu, Göynük Mahalle Muhtarı Ramazan Pelit, Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur, Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu eşlik etti.

İlk olarak Göynük pazar yerinde vatandaşlara aşure ikramında bulunan Belediye Başkanı Topaloğlu ve beraberindekiler, daha sonra Kemer Belediyesi tarafından Arslanbucak Mahallesi’ne kazandırılan kapalı pazar alanına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikramına devam etti. Arslanbucak pazarında tezgah açan esnafı da tek tek ziyaret eden Başkan Topaloğlu, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak Pazar alanına alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkan Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nde yer alan ve Kemer Belediyesi tarafından yapılan Kemer’in ilk kapalı modern pazar yerinde de Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure kazanının başına geçen Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, elleriyle vatandaşlara aşure ikram etti. Pazar alanına alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu, vatandaşların isteklerini de dinleyerek not aldı.

Öte yandan Kuzdere Mahallesi'nde Kur’an kursuna giden çocuklara da cami önünde aşure ikram edildi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin