SİYASET
Giriş Tarihi : 22-02-2024 16:17

Topaloğlu: “Kemer’i geleceğe taşıyacağız”

CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katıldığı aday tanıtım toplantısında alkış ve sloganlarla sahneye çıktı.

Topaloğlu: “Kemer’i geleceğe taşıyacağız”

CHP Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Cam Piramit’te düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar, yapacaklarımızın teminatıdır. Pandemi, deprem, Rusya-Ukrayna savaşı ve yangın felaketlerine rağmen Kemer Belediyesi görevde olduğumuz beş yıl boyunca sürekli projeler üreten örnek alan değil örnek alınan bir belediye haline geldi. İnanınca başarılabileceğinin kanıtı; gururla dönüp baktığımız projelerimizdir. Vatandaşlarımız yine bize inanmaya devam etsin. Nasıl bu beş yıl söz verdiğimizin üzerine projelere çalıştıysak bir beş yıl daha vatandaşımızın teveccühü ile Kemer’i geleceğe taşıyacak projelere imza atacağız.” dedi.

Topaloğlu, 25 Şubat Pazar günü saat 14.00’da düzenlenecek olan Kemer seçim koordinasyon merkezinin açılışına da tüm halkı davet etti.

AdminAdmin