YAŞAM
Giriş Tarihi : 10-03-2023 00:23

TKB Kemer’den üreten kadınlara pastalı kutlama

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Kemer Şube Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Üreten Ev Hanımları Kermesinde TKB şemsiyesi altında stant açan kadınlarla Deniz Kafe’de biraraya gelerek pasta kesti.

TKB Kemer’den üreten kadınlara pastalı kutlama

Şüheda PARTAL

TKB Kemer Şube Yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Deniz Cafe’de Üreten Ev Hanımları Kermesinde TKB şemsiyesi altında stant açan kadınlar grubuyla bir araya geldi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu, TKB Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ, TKB Kemer Şube Genel Sekreteri Ayşegül Akbaba, TKB yönetim üyeleri Hatice Şeker, Fethiye Şeker, gazetemiz köşe yazarı Dilek Figen Yıldırım ve kermese üye kadınların katıldığı etkinlikte pasta kesilerek üreten ev hanımlarının Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Üreten ve çalışan emekçi kadınların her zaman yanında olduklarını belirten TKB Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ, “Birlik olarak sadece Kemer değil tüm Türkiye’de kadınlarımızın her zaman destekçisi ve yanında oluyoruz. Bugün de üreten ve ev ekonomilerine katkıda bulunan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutlamak ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek amacıyla bir araya geldik. Birlikte pasta keserek onlarla hem kaynaştık hem de ihtiyaçlarını ve ortak arzularını dile getirmelerini istedik. Kadınlarımızın isteklerini de elimizden geldiğince karşılamaya çalışacağız” dedi.

AdminAdmin