ANTALYA
Giriş Tarihi : 14-10-2023 12:00

Konyaaltı’nda yenilenmeyen yol kalmayacak

Konyaaltı Belediyesi, kırsal mahallelerden kent merkezine kadar tüm yollarda bakım, onarım, sıcak asfaltlama ve sathi kaplama çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Konyaaltı’nda yenilenmeyen yol kalmayacak

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekipler, kent merkezinde ve kırsal alanlarda bakım-onarım, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Kuşkavağı Mahallesi 555,526,565,559,556,532’nci sokaklarda, Uncalı Mahallesi 1325’inci Sokak, Yarbaşcandır ve Gedeller’de sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştirdi.

ULAŞILABİLİR KONYAALTI

Konyaaltı ilçesinde temel hizmet seferberliğini yürüttüklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, mahallelerde daha güzel yollar için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti. Esen, “Konyaaltı ilçemizde Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimiz kent merkezinde ve kırsal alanda sıcak asfalt, bakım-onarım, sathi kaplama gibi çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Ulaşılabilir daha güzel bir Konyaaltı için çalışmalarımız devam edecek” dedi. (Bülten)

AdminAdmin