MAGAZİN
Giriş Tarihi : 25-12-2023 19:23

Selen ve Mahmut’un mutlu günü

Kemer Belediyesi personellerinden Selen Erkal ile Mahmut Cesur, Arslanbucak düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi.

Selen ve Mahmut’un mutlu günü

Şüheda PARTAL

Seyfi ve Mihriban Erkal çiftinin kızları Selen Erkal ile Alaaddin ve Nuray Cesur çiftinin oğulları Mahmut Cesur, Arslanbucak düğün salonunda gerçekleşen görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi. Törene, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve eşi Hale Gül, Belediye meclis üyeleri, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Ak Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Selami Minta, İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Çelik, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, muhtarlar ve dostlarının yanı sıra çok sayıda siyasi, esnaf ve vatandaş katıldı.

Seyfi ve Mihriban Erkal ile Alaaddin ve Nuray Cesur çiftlerinin konukları kapıda karşıladığı düğün töreni gelin ve damadın meşale, konfeti ve davetlilerin alkışları eşliğinde tören alanına girişi ile başladı. Oldukça heyecanlı ve mutlulukları gözlerinden okunan Selen ve Mahmut çiftinin ilk danslarını yaptığı düğün, pasta kesiminin ardından gerçekleştirilen takı merasimi ile devam etti.

Genç çift arkadaşlarıyla ve konuklarla bol bol türkü ve şarkılar eşliğinde oynayarak eğlenirken, düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Düğün töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirilirken, Erkal ve Cesur ailesi bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederken, davetlilerin ‘Bir ömür boyu Mutluluklar’ dileklerine Selen ve Mahmut çifti de teşekkür etti.

Öte yandan düğün sonunda gelenek haline gelen gelinin kısmet çiçeği atması sırasında gülümseten anlar yaşandı. Bekar gençler gelinin arkaya attığı çiçeği kapma yarışına girerken, 53 yaşındaki Adile Pelit gelin çiçeğini kaparak genç bekarları saf dışı bırakmanın verdiği büyük heyecan ve sevinçle ikinci kez hayatında evlenmek istediğini de ilan etmiş oldu. Pelit’in hareketi düğüne gelen konuklar arasında da büyük merak ve heyecan yarattı.

Pelit’in, “Bir sürü genç bekar varken onların içinde gelinin arkaya attığı kısmet çiçeğini ben kaptım. Hala ikinci kez evlilik yolunda kısmetimi yakaladığımı düşünüyorum” diye yorumda bulunması da konukların gülümsemesine neden oldu.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin