TURİZM
Giriş Tarihi : 21-12-2023 16:19

Otelciler kompost ve mama yapım makinelerini inceledi

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve ECO24 Çevre Teknolojileri işbirliğiyle, kompost ve sokak hayvanları için mama yapım makinelerinin tanıtımı Kemer Fame Residence Otel’de gerçekleştirildi. Tanıtımda otelcilere “0 Atık” kapsamında biobozunur atıklarını doğaya kazandırılması hakkında bilgiler verildi.

Otelciler kompost ve mama yapım makinelerini inceledi

Şüheda PARTAL

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve ECO24 Çevre Teknolojileri A.Ş. İşbirliğiyle, Kompost ve Sokak Hayvanları İçin Mama Yapım Makinelerinin Tanıtım Lansmanı Kemer Fame Residence Otel’de yapıldı. Tanıtımda otelciler makineleri incelerken, Kemer bölgesindeki otellerin “0 Atık” kapsamında biobozunur atıklarını doğaya kazandıracağı konusunda da bilgiler verildi.

Eco24 Çevre ve Teknolojileri A.Ş. Kurumsal iletişim direktörü Semra Yıldırım, Eco24 çevre teknolojilerinin sıfır atık hedefi doğrultusunda kompost ve mama makineleri üretmekte olduğunu belirterek, “Almanya'da ar-ge merkezine sahip olan şirketimiz teknolojiyi en üst seviyede kullanarak geliştirdiği kompost & mama makineleri ve ekipmanlarını kullanıcıların hizmetine sunmaktadır. Bugün düzenlenen etkinlikte bölge otelleri kompost makinelerini ve sokak hayvanlarına mama yapabilen makineleri yerinde inceledi. Otel atıklarını kendi tesislerinde değerlendirerek hem ekonomiye katkı sağlayacak he de doğayı koruyacak. İşletmelerdeki gıda atığını detaylı şekilde ölçen ve veriye dayalı iç görüler ile atıkları azaltmayı mümkün kılan akıllı tartı sisteminin de tanıtımını gerçekleştirdik” dedi.

 

AdminAdmin