SİYASET
Giriş Tarihi : 22-09-2023 09:11

Minta’dan muhtarlara ziyaret

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, İlçede görev yapan muhtarları ziyaret etti. Muhtarlarla mahallelere yönelik istişarelerde bulunulan Minta, kendisinin de bir muhtar çocuğu olduğunu belirterek, muhtarların, vatandaş ile yerel ve genel yönetimler arasında köprü görevi gördüğünü söyledi.

Minta’dan muhtarlara ziyaret

Şüheda PARTAL

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, ilçede görev yapan muhtarlardan Merkez Mahallesi Muhtarı Yusuf Salova, Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal, Arslanbucak Muhtarı İsmail Uğur, Beldibi Muhtarı Bayram Ali Talih, Çamyuva Muhtarı Rıdvan Vicir, Göynük Muhtarı Ramazan Pelit, Kiriş Muhtarı Faiz Çetin, Kuzdere Muhtarı Serkan Günay, Tekirova Muhtarı Mustafa Barış ve Ulupınar Muhtarı Habib Altınkaya’yı yerinde ziyaret etti.

Mahallelere yönelik muhtarlarla istişarelerde bulunulan Minta, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, kendisinin de bir muhtar çocuğu olduğunu belirterek, muhtarların, vatandaş ile yerel ve genel yönetimler arasında köprü görevi gördüğünü söyledi. Muhtarların ve muhtarlık kurumunun önemine dikkat çeken Minta, “Seçilmiş oldukları mahalle ve köylerdeki sorunları tespit ederek, ilgili makamlara aktarma ve takibini yapma, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini belirleyerek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha hızlı, etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında muhtarlık köprü görevi görerek çok önemli ve değerli bir görevi üstlenmektedirler. Muhtarlarımız demokrasimizin ilk halkasını oluşturan vazgeçilmezleridir. Muhtarlık gerçekten onurlu, gururlu ve çok zor bir meslek. Biz babamdan dolayı geçmişte bu işin hem onurunu hem gururunu hem de zorluklarını bizzat yaşadık. O yüzden gayet iyi biliyorum. O yüzden biz de fırsat buldukça muhtarlarımızla bir araya gelmekten, bir arada olmaktan son derece mutlu oluyoruz” dedi.

AdminAdmin