SİYASET
Giriş Tarihi : 08-09-2023 09:59

Milletvekili Köse’den Kemer’de ziyaretler

Kemer’in Ovacık Mahallesi’nde Orman Bölge Müdürlüğü’nün 30. Madde kapsamında yapacağı uygulamalar hakkında bilgilendirme toplantısına katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kemer’in yeni Kaymakamı Ahmet Solmaz olmak üzere ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Köse’den Kemer’de ziyaretler

Şüheda PARTAL

Kemer’i ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçede çeşitli temaslarda bulundu. Ovacık Mahallesi’nde Orman Bölge Müdürlüğü’nün 30. Madde kapsamında yapacağı uygulamalar hakkında bilgilendirme toplantısına katılan Milletvekili Mustafa Köse, Kemer Kaymakamlığına atanan ve göreve başlayan Ahmet Solmaz'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

SEYHAN VE KARA’YA ZİYARET

Kemer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan’ı da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Köse ve beraberindekiler, daha sonra Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kemer İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İLÇE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI KATILDI

G-Marina Kemer Genel Müdürü Levent Tokaç'ı da ziyaret eden Köse, Tokaç’dan Kemer’deki deniz ticareti ve marinanın geliştirilmesi hakkında bilgi alarak önerileri dinledi. Taziye ve ev ziyaretleri de gerçekleştiren Köse, son olarak İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları ve mahalle başkanlarıyla istişarelerde bulunan Köse, daha sonra ilçeden ayrıldı.

AdminAdmin