SİYASET
Giriş Tarihi : 16-08-2022 00:00

Milletvekili Çelik’ten Kemer’e ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Kemer’de İlçe Başkanlığında ilçe yönetimi ve partililerle bir araya geldi, esnaf ve taziye ziyaretlerinde bulundu. Çelik ayrıca Kemer’in ilk kadın Başsavcısı olan Gamze Almalı’yı da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Çelik’ten Kemer’e ziyaret

Şüheda PARTAL

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kemer’e gelen AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, ilk olarak partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Çelik, İlçe Başkanı Minta ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kemer’e atanan ilk kadın Başsavcı olan Gamze Almalı’yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Çelik ziyarette, “Akdeniz Bölgesindeki bir ilçeye atanan ilk kadın başsavcı olan sayın Gamze Almalı’nın nezaketi, mesleğine hakimiyeti, özeni ve başarılarıyla bölgemizin genç kızlarına örnek olacağına inanıyor, kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Çelik ve beraberindekiler daha sonra Kiriş Mahallesi’ne geçerek, esnafları ziyaret etti. Esnaflarla kısa sohbetlerde bulunan Çelik, hayırlı işler temennisinde bulunarak, “Sokağın ve ekonominin nabzını tutma fırsatı bulduğumuz ziyaretlerimizde bizlerden teveccühlerini esirgemeyen, kanaatlerini samimiyetle paylaşan esnaf ve sanatkarlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yakalandığı amansız hastalıkla uzun süredir mücadele eden Ali Cebel’i de evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Çelik ve beraberindekiler, eşini kolon kanserinden kaybeden Fatoş Parlak’ı, babası hakkın rahmetine kavuşan Melek Köylüoğlu’nu ve eşini kalp krizi sonucu kaybeden Sevgi Kaplan’ı evlerine ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

AdminAdmin