SPOR
Giriş Tarihi : 20-10-2023 15:25

Mavi Kelebekler Aksaray’a fark attı

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne verilen milli aranın ardından çıktığı ilk maçta, Aksaray Belediye Spor Kulübü’nü kendi taraftarı önünde 46-22 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini sürdürdü.

Mavi Kelebekler Aksaray’a fark attı

Bu sezon çıktığı tüm maçları kazanma başarısını devam ettirmek isteyen Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, lige verilen milli aranın ardından evinde Aksaray Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmanın başından sonuna dek üstün bir performans sergileyen Mavi Kelebekler, maçın ilk devresini 19-8 önde kapatarak soyunma odasına rahat gitti.

4 MAÇI DA KAZANDI

Süper Lig’de bu sezon çıktığı 4 maçı da kazanan Mavi Kelebekler, ilk yarıdaki üstünlüğünü maç sonuna da yansıtarak ligin yeni ekibi Aksaray Belediye Spor Kulübü’nü 46-22 mağlup etti ve seriyi 5 maça çıkardı. Maçın en skorer oyuncusu Konyaaltı’ndan 12 golle Diğdem Hoşgör olurken, Diğdem’i 11 golle takım arkadaşı Ceylan Aydemir takip etti. Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ndeki bir sonraki maçta, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile 23 Ekim Pazartesi günü saat 15.00’te deplasmanda karşılaşacak. (Bülten)

AdminAdmin