SPOR
Giriş Tarihi : 04-01-2024 12:55

Kepezspor’da 2024 hedefi üst ligler

Yeni yıl toplantısında altyapı başarılarını üst liglerde de gösterme hedefi koyan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, daha rekabetçi olmak istediklerini vurguladı.

Kepezspor’da 2024 hedefi üst ligler

Spor branş sorumluları ile yaptığı yeni yıl toplantısında altyapı başarılarını üst liglerde de gösterme hedefi koyan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, daha rekabetçi olunmasını istedi. Altyapılarda başarıdan başarıya koştuklarının altını çizen Çatal, “Artık başarılarımızı vitrine koymamız lazım. Daha rekabetçi olarak Türkiye ölçeğinde de başarılar kazanmamız lazım” dedi.

RAGBİ TAKIMIMIZ VAR

Geçen yılı değerlendirip gelecek ile ilgili antrenörlerinden görüş ve öneriler isteyen Çatal, spor okullarında keşfettikleri potansiyel yarışmacı sporculara daha fazla önem verilmesini istedi. Kadınlar ragbi takımlarının varlığından birçok Antalyalının haberdar olmadığını söyleyen Çatal, “Tenis’te de Antalya’da var olduğumuzu kanıtladık. Birçok tesise sahip büyük bir kulübüz. Antalyalı sporseverleri tatmin edici başarılarla olanaklarımızı taçlandırmalıyız” diye konuştu. (Bülten)

AdminAdmin