SPOR
Giriş Tarihi : 23-09-2023 07:37

Kepez kış sporlarına hazır

Okulların açılmasıyla kış spor okullarını 7 Ekim’de başlatma kararı alan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 10 branşta yetenek avına çıkacak

Kepez kış sporlarına hazır

Antalya’nın spor altyapısı lokomotif kurumlarından Kepez Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri, 7 Ekim’de 10 branşta başlatacağı kış spor okullarında yetenek avına çıkacak. Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, jimnastik, yüzme, okçuluk, tenis, güreş ve su topu branşlarında kayıt almaya başlayan kulüp, eğitimleri kulüp binası, Kuzeyyaka Futbol Tesisi, Turgut Özal Spor Salonu ve Adnan Menderes Yüzme Havuzu’nda verecek.

KÜÇÜKLERİ TAKIMLAŞTIRIYORUZ

Bu sezon 14’üncü kez kursları düzenleyeceklerini vurgulayan kulüp Başkanı Hakan Çatal, konsantrasyonlarını diri tutarak daha iyisini yapmayı hedeflediklerini söyledi. Spor dışında sosyal, eğlenceli ve kültürel geziler de olacağını duyuran Çatal, “Yaz okullarına katılan çocuklarımız spora devam etmek istiyor. Altyapı takımlarımızı da dolduruyoruz. Küçük yaş gruplarını takımlaştırıyoruz, üst yaştakilerde gözden kaçan yeteneklileri de takımlarımıza kazandırıyoruz” diye konuştu. (Bülten)

AdminAdmin