SPOR
Giriş Tarihi : 04-02-2024 18:54

Kepez hentbola 4 kupa

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Kız Hentbol Yıldızlar Takımı A ve B takımları ilk 2 sırada yer alırken, Küçük Kızlar takımları ise 3 ve 4’üncülük kupaları kaldırdı.

Kepez hentbola 4 kupa

Türkiye Hentbol Federasyonu Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar Antalya Şampiyonasında Kepez Belediyesi Spor Kulübü takımları 4 kupa kazanarak damga vurdu. Döşemealtı Spor Salonu’nda oynanan maçlar sonunda Kepez Belediyesi’nin A ile B Takımları Yıldız Kızlar kategorisinde birincilik ve ikincilik kupası kazandı. Küçük Kızlar takımları ise 3’üncü ve 4’üncülük kupalarını Döşemealtı Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Karsavurdan’ın elinden aldı.

KUPALARI BAŞKAN ÇATAL’A GÖTÜRDÜLER

Takımlarıyla gururlanan Hentbol Başantrenörü Sertan Sarpaş, kupa ve madalyaları ile birlikte oyuncularını Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal’a götürdü. Hentbolcuları mutlulukla karşılayan Başkan Çatal, tebriklerini sundu. Sarpaş antrenörün 15 yıllık başarı serüveni sözünü 2 yıldır yerine getirdiğini belirten Çatal, “Antrenörünüz sizlerin başarı azminize ve çalışkanlığınıza güvenerek bu sözü vermişti. Onun yüzünü kara çıkarmadınız” dedi.

BAŞARI İVMESİ

Sporcuların başarılarıyla paralel kulüp imkanlarının da arttığına değinen Çatal, başta Kepez Belediyesi’nin sağladığı her türlü araç-gereç ve manevi katkıyı sporculara aktarıldığını söyledi. Sporcularından başarı ivmesini kaybetmemesini isteyen Çatal, teşekkür etti. Altyapıdan yetiştirdiği öğrencileriyle üst liglere yükseleceklerine inandığını belirten Sarpaş ise, “Kadınlar hentbol kategorisinde uzun yıllar Kepez’in formasını terleteceğimize güveniyorum” dedi. (Bülten)

AdminAdmin