GÜNDEM
Giriş Tarihi : 14-08-2022 14:47

Kemer’in yeni Kaymakamı Hüseyin Çam

Kaymakam Kararnamesi atama listesi Resmi Gazete'de yayınlandı. Toplam 329 ilçe kaymakamının görev yerleri değiştirildiği atamalarda Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, İstanbul Vali Yardımcılığına atanırken, Kemer’in yeni kaymakamı Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam oldu.

Kemer’in yeni Kaymakamı Hüseyin Çam

Şüheda PARTAL

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile atandı. 1. sınıf ilçede görev yapan 46, 2. sınıf ilçede görev yapan 37, 3. sınıf ilçede görev yapan 43, 4. sınıf ilçede görev yapan 104, 5. sınıf ilçede görev yapan 38, 6. sınıf ilçede görev yapan 61 olmak üzere toplam 329 ilçe kaymakamının görev yerleri değiştirildi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde atamaya tabi tüm ilçelere kaymakam ataması gerçekleştirilirken bu bölgelerde tayine tabi olan vali yardımcıları, kaymakamlar ve özellikle kayyumluk görevi icra edenler daha üst görevlerde değerlendirildi.

KEMER’İN YENİ KAYMAKAMI HÜSEYİN ÇAM

Atama Kararnamesiyle Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, İstanbul Vali Yardımcılığına atanırken, Kemer’in yeni kaymakamı Kızıltepe Belediye Başkan Vekili de olan Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam oldu.

HÜSEYİN ÇAM KİMDİR?

1984 Yılında Çorum’un Bayat İlçesinde dünyaya gelen Hüseyin Çam, İlköğretimini Bayat'ta, Orta öğretimini ise Çorum Atatürk Lisesinde tamamlamıştır. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye bölümünü kazanmış, buradaki eğitimini 3,5 yılda bitirerek üstün başarı ile mezun olmuştur. Kaymakamlık Mesleğine 2008 yılında Adıyaman Kaymakam Adayı olarak başlamış, 2010-2011 yılları arasında ABD'de University Of Soulth Carolina’da Public Manegemant And Leadership programını bitirerek 96. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamlamıştır. Niğde/Ulukışla ilçesinde Kaymakam Vekilliği, Giresun/Piraziz Kaymakamlığı, Artvin/Murgul Kaymakamlığı ve Tunceli/Hozat Kaymakamlığının ardından; 08/08/2019 tarih ve 2019/268 sayılı Müşterek Kararname ile 05.09.2019 tarihinde Kızıltepe’deki görevine başlamıştır. 2019 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından Yılın Kaymakamı ödülüne; Hozat Kaymakamlığı döneminde tarım alanında yaptığı projeler ile eğitim alanında, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığı çalışmalar dolayısıyla layık görülen Kaymakam Çam, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülünü İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun elinden aldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Kaymakam Hüseyin Çam, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

AdminAdmin