MAGAZİN
Giriş Tarihi : 23-10-2023 18:36   Güncelleme : 24-10-2023 20:03

Kemer’de yılın düğünü

Kemer’in tanınmış iş insanlarından Hasan Kayrak’ın torunu, Neslihan ve Koray Ceylan’ın oğulları Kerem Ceylan ile Tülay ve Remzi Beyrek’in kızları Gamze Beyrek, Kemer’in Tekirova Mahallesi Meydanı’nda düzenlenen görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi. Çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde genç çiftin nikahını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kıydı.

Kemer’de yılın düğünü

Şüheda PARTAL

Kayrak Ticaret’in sahiplerinden iş insanı Hasan Kayrak’ın torunu, Neslihan ve Koray Ceylan’ın oğulları Kerem Ceylan ile Tülay ve Remzi Beyrek’in kızları Gamze Beyrek, Tekirova Meydanında düzenlenen dillere destan düğün merasimiyle dünya evine girdi. Görkemli ve yoğun katılımla gerçekleşen törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile eşi Hale Gül, Meclis üyeleri Mustafa Bilici, Özcan Çeliktaş, Mustafa Tıraş, Semih Top, Semih Özdemir, Hakan Tuncer, Ramazan Kal, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Adem Barış, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın, Antalya Barosu Kemer İlçe Temsilcisi Av. Ramazan Beyrek, eski CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, iş insanları Rahman Şeker, Burhan Şeker, Mazlum Şeker, Mustafa Çelik ile muhtarların yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve vatandaş katıldı.

Ceylan ve Beyrek ailelerinin konukları kapıda karşıladığı düğün töreni Gamze ve Kerem’in meşale, konfeti ve davetlilerin alkışları eşliğinde tören alanına girişi ile başladı. Genç çiftin ilk danslarını yaparak başlayan tören, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti.

Oldukça heyecanlı gözüken ve mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikahını, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu şahitler huzurunda kıydı. Topaloğlu “Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek çiftin evlilik cüzdanını gelinin amcası Av. Ramazan Beyrek’e verdi. Beyrek, “Genç çifte birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz bu yolda bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dileyerek evlilik cüzdanını alkışlar eşliğinde gelin Gamze Beyrek’e verdi.

Nikah töreni sonrası takı merasimi ve pasta kesiminin ardından, tören çalan hareketli şarkılar ve dans müzikleriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Düğüne katılan davetliler bol bol oynayarak eğlendi. Davetliler sahneyi hiç boş bırakmazken, masalar arasında büyük bir coşkuyla da oynayarak mutluluğun tadını çıkardılar. Genç çift arkadaşlarıyla ve konuklarla bol bol türkü ve şarkılar eşliğinde oynayarak eğlenirken, düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Kerem ve Gamze çifti her iki ailenin üyeleri ile bol bol fotoğraf çektirdi. Düğün töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirilirken, Kayrak ve Ceylan ailesi bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

 

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin