YAŞAM
Giriş Tarihi : 04-10-2023 03:59

Kaymakam Solmaz’dan gazetemize ziyaret

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, iade-i ziyaretler kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Duran Yenigün ile ilçenin sorunları hakkında sohbet eden Kaymakam Solmaz, gazetemizin hazırlanması ve baskı süreci hakkında da bilgiler aldı.

Kaymakam Solmaz’dan gazetemize ziyaret

Şüheda PARTAL

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Kaymakam Solmaz, Kooperatif Başkanı Bolat Ünsal’dan esnafın yapısı, ilçenin genel durumu, esnafların sorunları ve çözümlerine ilişkin bilgiler aldı. Kaymakam Solmaz, ardından Kemer Anadolu Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastane direktörü Dr. Kerem Aktuğ ve Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Dilek ile görüşerek, hastane ve yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı. Antalya Su ve Atık Su Genel Müdürlüğü (ASAT) Kemer Şubesi’ni de ziyaret eden Kaymakam Solmaz, Kurum Müdürü Nuri Kocadağ’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GAZETEMİZE ZİYARET

Kaymakam Ahmet Solmaz, ziyaretler kapsamında gazetemizi de ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Duran Yenigün ile ilçenin sorunları hakkında sohbet eden Kaymakam Solmaz, gazetemizin hazırlanması ve baskı süreci hakkında da bilgiler aldı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenigün, Kaymakam Solmaz’a tekrar hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

AdminAdmin