GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-08-2022 12:36

Kaymakam Gemici’den veda mesajı

İstanbul Vali Yardımcılığına atanan Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, yayınladığı veda mesajında, “Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Görev yerlerim arasında yer alan Kemer ilçesinin, benim nezdimde her zaman ayrı bir yeri olacaktır” dedi.

Kaymakam Gemici’den veda mesajı

Şüheda PARTAL

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İstanbul Vali Yardımcılığına atanan Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, veda mesajı yayınladı. “Yaklaşık bir buçuk yıl önce başlayıp severek görev yaptığım Antalya’nın güzide ilçesi Kemer’den ayrılıyorum” diyen Gemici, mesajında şunları söyledi:

“Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Görev yerlerim arasında yer alan Kemer ilçesinin, benim nezdimde her zaman ayrı bir yeri olacaktır. Görev sürem boyunca Kemerli hemşerilerimizin hep yakın ilgisini ve sevgisini gördüm. Bu vesile ile çalıştığım süre boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen, mahiyetlerinde çalıştığım Sayın Valimize, uyumlu çalışmalarından dolayı ilçemiz Kamu Kurumları çalışanlarına, gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı tüm Kemerli hemşerilerime sonsuz sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

AdminAdmin