ANTALYA
Giriş Tarihi : 02-05-2024 14:39

Kepez’den mahallelere bahar temizliği

Kepez Belediyesi, ilçe sakinlerine daha temiz ve sağlıklı bir kent ortamı sunmak amacıyla mahallelerde bahar temizliği başlattı. Bu kapsamda cadde ve sokaklar, suyla yıkanırken, çöp konteynerleri de ilaçlamayla dezenfekte edildi.

Kepez’den mahallelere bahar temizliği

Kepez Belediyesi, yüzlerce personeli ve temizlik araçları filosuyla 68 mahallesini her gün tertemiz hale getiriyor. İlçe sakinlerine temiz ve sağlıklı bir kent ortamı sunmak için çalışan Kepez Belediyesi, kış mevsimi ve yağmurlardan sonra kirliliğin oluştuğu yol ve kaldırımlarda temizlik çalışması başlattı.

SOKAKLAR KİRDEN ARINDIRILDI

Kepez Belediye Başkan Vekili Refik Emre Altekin’in talimatıyla cadde ve sokaklarda başlatılan bahar temizliği ilk olarak Çamlıbel Mahallesi’nde yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, önce süpürgeyle kaldırım ve yollardaki çöpleri temizledi. Daha sonra su arazözü ve süpürge aracı yardımıyla yol ve kaldırımlar kirden arındırıldı.

KONTEYNERLERE YERİNDE TEMİZLİK VE BAKIM

Bahar temizliği kapsamında çöp konteynerlerinin temizliği ve bakımı da yerinde gerçekleştirildi. Konteyner yıkama ve dezenfekte aracında da çöp konteynerleri bakteri ve kokuya karşı yıkandı. Boyası eskiyen konteynerler yerinde boyandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerinin temizliğini ve bakımını çeşitli zaman aralığında yaptıklarını ifade ettiler.

VATANDAŞLARDAN TEMİZLİK TEŞEKKÜRÜ

Cadde, sokak ve çöp konteynerlerinin temizlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe sakinleri, kendilerine sağlıklı ve temiz bir şehir ortamında yaşamı imkânı sunmasından dolayı Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e teşekkür ettiler.

24 SAAT TEMİZ KEPEZ

Kepez Belediye Başkan Vekili Refik Emre Altekin de, yüzlerce personel ve birçok temizlik aracıyla ilçenin 68 mahallesini her gün pırıl pırıl hale getirdiklerini söyledi. Kış mevsiminden sonra oluşan kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla ilçe genelinde bahar temizliği başlattıklarını belirten Başkan Vekili Altekin, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bahar temizliğiyle kaldırım ve yolları kirden, kokudan arındırıyoruz. Rutin olarak yaptığımız bu temizlikle, ilçe sakinlerimizi hijyenik, sağlıklı bir kent ortamıyla buluşturuyoruz. Bahar temizliğine Çamlıbel Mahallemizde başladık. Bu çalışmamızı diğer mahallerimizde de gerçekleştireceğiz. Daha temiz ve sağlıklı bir Kepez için çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı. (Bülten)

AdminAdmin