TURİZM
Giriş Tarihi : 28-01-2023 01:02

jet2 ile iş birliği sonuç veriyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen World Travel Market Fuarı’nda başlattığı tanıtım atağı olumlu sonuçlar vermeye başladı. İngiltere’den Türkiye’ye ek seferler yapılacağı açıklandı. Jet2 ve jet2holidays, 2023 yazı için Antalya ve Dalaman’a 25 binden fazla koltuk eklediğini bildirdi. İki marka, İngiltere’deki 10 havalimanından haftalık 186’ya varan uçuşla bu yaz Türkiye’ye 2 milyon yolcu taşımayı hedefliyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Bunlar Kemer ve ülkemiz için olumlu gelişmeler. Turizme katkı sağlamak ve Kemerimizi hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

jet2 ile iş birliği sonuç veriyor

Yurt dışı tanıtım atağını Londra’dan başlatan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, jet2 ve jet2holidays yetkilileriyle fuarda yaptığı ikili görüşmelerden sonra Kemer Belediyesi’nde de telekonferans yöntemiyle görüşmeler yapmıştı. Yapılan görüşmeler neticesinde jet2 ve jet2holidaysın, İngiltere’de Kemer’i tanıtması kararı alınmıştı. Jet2 ve jet2holidays, yapılan anlaşma gereği sosyal medya hesapları dahil, reklam panoları ve otobüslerde Kemer’in tanıtımına yer verecek. İstanbul’da düzenlenecek olan EMİTT Fuarı’nda da Başkan Topaloğlu ve şirket yetkilileri, protokol imzalayacak.

GÖRÜŞMELER OLUMLU SONUÇ VERDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun girişimleriyle başlayan süreçte ilk adımlar atıldı ve İngiltere’den Türkiye’ye daha fazla turist geleceği açıklandı. Jet2 ve jet2holidays, 2023 yazı için Antalya ve Dalaman’a 25 binden fazla koltuk eklediğini bildirerek, Mart ve Haziran ayları arasında Belfast İnternational, Birmingham, Glasgow, Leeds Bradford, Manchester ve Stansted’den Antalya’ya ek sefer yapmayı planladığını ifade etti.

İki marka, İngiltere’deki 10 havalimanından haftalık 186’ya varan uçuşla bu yaz Türkiye’ye 2 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.

‘TÜRKİYE’YE OLAN BAĞLILIĞIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRİYOR’

Konuya ilişkin açıklama yapan jet2 ve jet2holidays CEO’su Steve Heapy, “Yaz öncesi dönemde tatilini Türkiye’de geçirmek isteyen müşterilerden güçlü talep alıyoruz. Her zaman olduğu gibi İngiltere’deki yedi üssümüzden Antalya ve Dalaman’a ekstra kapasite ekleyerek yanıt vermekte hızlı olduk. Bu genişleme, Türkiye’ye olan bağlılığımızı daha da güçlendiriyor.” ifadelerini kullandı.

‘KEMER VE ÜLKEMİZ İÇİN OLUMLU GELİŞMELER’

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, “Londra Fuarı’nda jet2 ve jet2holidays yetkilileriyle ikili görüşmeler yaparak tanıtım atağını başlatmıştık. İngiltere’de Kemerimizi tanıtmak için çalışmalar yapmıştık. Daha sonra Kemer Kaymakamımız Sayın Hüseyin Çam, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Sayın Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkan Yardımcısı Sayın Şinasi Gürocak ve turizmcilerin katılımıyla belediye binamızda telekonferans yöntemiyle bir görüşme daha yapmıştık. Görüşmede Kemer’in İngiltere’de nasıl tanıtılacağı ile ilgili detaylar hakkında fikir alışverişinde bulunmuştuk. Bunlar Kemer ve ülkemiz için olumlu gelişmeler. Turizme katkı sağlamak ve Kemerimizi hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin