YAŞAM
Giriş Tarihi : 24-01-2024 14:39

Jandarmadan ormancılara trafik eğitimi

Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri tarafından “Trafikte Güvendeyim” projesi kapsamında İlçe Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde görevli personele yönelik trafik eğitimi vererek, trafik kuralları hakkında bilgilendirme broşürleri verdi.

Jandarmadan ormancılara trafik eğitimi

Şüheda PARTAL

Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından “Trafikte Güvendeyim” projesi kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına ait araçların karıştığı kazaların ve bundan kaynaklı olası can kaybı ve yaralanmaların azaltılması amacıyla eğitim çalışması yaptı. Bu kapsamda Jandarma Trafik Timleri, Kemer Orman İşletme Müdürlüğü, Ulupınar Orman İşletme şefliği, Doğa Koruma ve Milli Parklar memurlarına yönelik olarak 50 personele ‘Genel Trafik Güvenliği’ ve ‘Trafik Kuralları’ konularında eğitim verdi.

Hız sınırı, emniyet kemeri kullanımı, yaya önceliği, geçiş üstünlüğü konuları ve diğer trafik kuralları hakkında verilen eğitim sonrası, ekipler tarafından sonra trafik kuralları ve emniyet kemerinin önemine dair bilgilendirme broşürler verdi.

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin