MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-10-2023 22:54

İrem ve Oğuz için görkemli düğün

Kemer’in tanınmış iş insanlarından ve Sailor’s Beach Club Hotel Ortaklarından İşletmeci Burhan Şeker’in kızı İrem Şeker, Balban Kuruyemiş işletme sahibi Oğuz Atlıhan ile Oset’s Garden’da düzenlenen muhteşem düğün merasimiyle dünya evine girdi. Çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetlinin katıldığı düğün töreninde çiftin nikahını ise Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıyarken, şahitliklerini ise Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin ve eski futbolcu Ümit Davala yaptı.

İrem ve Oğuz için görkemli düğün

Şüheda PARTAL

Turizmci iş insanı Sailor’s Beach Club Hotel ortaklarından Burhan Şeker ve eşi Fatma Şeker’in kızları İrem Şeker, Figen Balban’ın oğlu Oğuz Atlıhan ile Oset’s Garden da gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.Geniş katılımla gerçekleşen düğün törenine Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyaspor Kulübü Başkanı Av.Aziz Çetin, Galatasaray’ın efsane oyuncularından ve Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından Ümit Davala, AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Kemer Baro temsilcisi Avukat Ramazan Beyrek, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Sailor’s Beach Club Hotel ortaklarından Mazlum Şeker, İş İnsanı Ali Şeker ve Ali Taze’nin yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve vatandaş katıldı.

Burhan Şeker ve eşi Fatma Şeker ile damadın annesi Figen Balban’ın konukları kapıda karşıladığı düğün töreni gelin ve damadın meşale, konfeti ve davetlilerin alkışları eşliğinde tören alanına girişi ile başladı. Oldukça heyecanlı gözüken genç çiftin nikahını, Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin ve eski futbolcu Ümit Davala’nın nikah şahitliğinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Tütüncü “Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek çiftin evlilik cüzdanını gelin İrem Şeker’e verdi.

Mutlulukları gözlerinden okunan İrem ve Oğuz çiftinin ilk danslarını yaptığı düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Kemerlilerin uzun yıllar aklından çıkmayacak dillere destan bir düğün töreninde canlı müzik performansı eşliğinde adeta coşan davetliler oyun pistini hiç boş bırakmadı. Gelin ve Damat pasta kesimini yaptıktan sonra takı merasimi sonrası genç çift arkadaşlarıyla ve konuklarla bol bol türkü ve şarkılar eşliğinde oynayarak eğlenirken, düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

İrem Şeker ve Oğuz Atlıhan çifti her iki ailenin üyeleri ve davetliler ile mutlu günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi. Düğün töreninde çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. Düğün töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirilirken, Turizmci iş insanı Sailor’s Beach Club Hotel ortaklarından Burhan Şeker ve eşi Fatma Şeker, ailesinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin