TURİZM
Giriş Tarihi : 20-05-2023 03:22

Güral Premier Tekirova’ya Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü

Güral Premier Tekirova ile Güral Premier Belek, Akdeniz kıyısındaki endemik türler konusunda farkındalığı artırması ve daha sürdürülebilir bir gelecek sunma konusundaki çabaları nedeniyle Luxury Lifestyle Awards tarafından Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü'ne layık görüldü. Güral Premier Tekirova Genel Müdürü Levent Gültekin Toper, “Doğa ile yaşamaya bıraktığımız ve koruduğumuz tüm endemik floramız ile gurur duyuyoruz. Bu farkındalığın tüm dünya tarafından benimsenmesi ise tek isteğimiz” dedi.

Güral Premier Tekirova’ya Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü

Ahmet Duran YENİGÜN

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan Sürdürülebilir Turizm Programı kapsamında Türkiye’de “Sürdürülebilir Turizm” sertifikasını alan ilk otellerden biri olan Kemer’in Tekirova Mahallesi’ndeki Güral Premier Tekirova, aldığı Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü ile başarısını taçlandırmaya devam ediyor. "Yaşa-Yaşat-Sürdür!" sloganıyla hareket eden Güral Premier Tekirova ve Güral Premier Belek, Luxury Lifestyle Awards'ın düzenlemiş olduğu, araştırma ve seçimlerinin sonuçları doğrultusunda, Türkiye'nin Akdeniz kıyısındaki endemik türlere yönelik farkındalığı artırması nedeniyle 2023 Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü’nü almaya hak kazandı.

‘ENDEMİK FLORAMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ’

Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü’nün geleceği önemseyen, doğayı ve toplumu olumlu yönde etkileyen sürdürülebilir iş uygulamalarına kendini adamış kişilerin kazandığı bir güven sembolü olduğunu ifade eden Güral Premier Tekirova Genel Müdürü Levent Gültekin Toper, “Bizler 2022 yılında Güral Premier Belek ve Tekirova olarak ağaç ve bitkilerimize kimlik oluşturduk. Bu kimliklerin QR kod ile olmasıyla anında bilgilere ulaşılabilirliğini sağladık. Endemik bitkilerin tanıtımı ve önemi için tabelalar yaptırıp ön plana çıkararak diğer flora türleri için bunu uyguladık. Her bir QR kod ağaç ve bitkilerin bilgilendirme sayfasına yönlendirerek misafir, personel ve paydaşlarımızın bilgi sahibi olmasını sağladı. Doğa ile yaşamaya bıraktığımız ve koruduğumuz tüm endemik floramız ile gurur duyuyoruz. Bu farkındalığın tüm dünya tarafından benimsenmesi ise tek isteğimiz” dedi.

AdminAdmin