MAGAZİN
Giriş Tarihi : 04-12-2023 12:32

Gözde ve Alaattin için görkemli düğün

Göynük Belediyesi eski Başkanı Hasan Kal’ın kızı Gözde Kal, Alaattin Terzi ile Daima Biz Otel’de düzenlenen muhteşem düğün merasimiyle dünya evine girdi. Çok sayıda siyasi, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde genç çiftin nikahını ise Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı.

Gözde ve Alaattin için görkemli düğün

Şüheda PARTAL

Göynük Belediyesi eski Başkanı Hasan Kal ve eşi Nihal Kal’ın kızları Gözde Kal ile Mustafa Terzi ve Fatma Terzi’nin oğulları Alaattin Terzi, Kiriş Mahallesi’nde bulunan Daima Biz Otel’de gerçekleşen görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi. Kal ve Terzi aileleri, düğün öncesi davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Görkemli ve yoğun katılımla gerçekleşen düğüne, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş, Eski Ak Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, Ak Parti Kemer Belediye Başkan aday adaylarından İsmail Selami Minta ve Rahman Şeker, İyi Parti Kemer Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Çelik, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Can, Semih Top ve Recep Yılmaz, Ak Parti Kemer Kadın Kolları Başkanı Özlem Cihan Çakırgöz, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü ile muhtarların yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve vatandaş katıldı.

Düğün merasimi Gözde ve Alaattin çiftinin meşale, konfeti ve alkışlar eşliğinde masalarına kadar gelmesiyle başladı. Oldukça heyecanlı görünen genç çiftin nikahını şahitler huzurunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Başkan Tütüncü, “Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek çiftin evlilik cüzdanını gelin Gözde Kal’a verdi.

Genç çiftin ilk danslarını yaparak devam eden düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Canlı müzik performansı eşliğinde adeta coşan davetliler oyun pistini hiç boş bırakmadı. Mutlulukları gözlerinden okunan Gözde ve Alaattin çifti pasta kesimini yaptıktan sonra takı merasimi sonrası genç çift arkadaşlarıyla ve konuklarla bol bol türkü ve şarkılar eşliğinde oynayarak eğlenirken, düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Genç çift davetlilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Düğün töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirilirken, Kal ve Terzi ailesi bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Hayatlarının en mutlu ve en heyecanlı gününde her şeyin mükemmel olmasını isteyen genç çiftler için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar planlayan Hayal Organizasyon Sahibi Merve Songur davetlilerden tam not alırken Gözde ve Alaattin çiftinin kendi masalını yaratacağı bu özel günü gerçekleştirmede başarısını bir kez daha göstermiş oldu.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin