MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-01-2023 21:12

Gamze ve Kerem, evlilik yolunda ilk adımı attı

CHP Kemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Hasan Kayrak’ın torunu, Neslihan ve Koray Ceylan’ın oğulları Kerem Ceylan ile Tülay ve Remzi Beyrek’in kızları Gamze Beyrek, Kemer Arslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen görkemli nişan merasimiyle evlilik yolunda ilk adımı attı. Çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve vatandaşın katıldığı nişan töreninde genç çiftin nişan yüzüklerini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu taktı.

Gamze ve Kerem, evlilik yolunda ilk adımı attı

Şüheda PARTAL

Kayrak Ticaret’in sahiplerinden iş insanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kayrak’ın torunu, Neslihan ve Koray Ceylan’ın oğulları Kerem Ceylan ile Tülay ve Remzi Beyrek’in kızları Gamze Beyrek, Kemer Arslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen nişan merasimiyle evlilik yolunda ilk adımı attı. Görkemli ve yoğun katılımla gerçekleşen törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile eşi Hale Gül, Meclis üyeleri Mustafa Bilici, Özcan Çeliktaş, Mustafa Tıraş, Semih Özdemir, Hakan Tuncer, Ramazan Kal, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Kemer Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Antalya Barosu Kemer İlçe Temsilcisi Av. Ramazan Beyrek, iş insanları Rahman Şeker, Burhan Şeker, Mazlum Şeker’in yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve vatandaş katıldı.

Ceylan ve Beyrek ailelerinin konukları kapıda karşıladığı nişan töreni Gamze ve Kerem’in alkışlarla tören alanına girişi ile başladı. Genç çiftin ilk danslarını yaparak başlayan nişan töreni, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti.

Evliliğe giden yolda oldukça heyecanlı görünen genç çiftin nişan yüzüklerini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu genç çifte ve ailesine mutluluklar dileyerek alkışlar eşliğinde taktı.

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nişan yüzüklerinin takılması sonrası takı merasimi ve pasta kesiminin ardından, tören çalan hareketli şarkılar ve dans müzikleriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Nişana katılan davetliler bol bol oynayarak eğlendi. Kerem ve Gamze çifti her iki ailenin üyeleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Nişan töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirilirken, Kayrak ve Ceylan ailesi bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

 

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak evlilik yolunda ilk adımı atan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin