YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-04-2023 00:26

Emin Gül ve Emel Kurga babalarının adını sağlık ocağı ile yaşatacak

Kemer Belediyesi Başkan yardımcısı Emin Gül, kardeşi Emel Kurga ile babaları merhum Ağa Mustafa Gül adına Kemer’e bağlı Arslanbucak Mahallesi’ne Sağlık Ocağı yaptırıyor. Arslanbucak Mahallesi Ağa Mustafa Gül Sağlık Ocağı’nın protokolü Antalya Valiliğinde, Vali Ersin Yazıcı, İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, Emin Gül ve kardeşi Emel Kurga’nın katılımı ile imzalandı

Emin Gül ve Emel Kurga babalarının adını sağlık ocağı ile yaşatacak

Ahmet Duran YENİGÜN

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, kız kardeşi Emel Kurga ile 1984 yılında kaybettikleri merhum babaları Ağa Mustafa Gül adına Kemer’e bağlı Arslanbucak Mahallesi’ne Sağlık Ocağı yaptırıyor. Yaklaşık 12 bin kişinin yaralanması beklenen sağlık ocağı için düzenlenen protokol Antalya Valiliği’nde imzalandı.

Kemer Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında Arlanbucak Mahallesi Kırkgeçit sokak ve 229 sokak kesişiminde yer alan 6309 metrekare parkta Aile Sağlığı Merkezi yapımı için ilgili kuruma tahsisi kararı oy birliği ile kabul edilmişti. Ağa Mustafa Gül Aile Sağlığı Merkezi yapımının Antalya Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, Kemer Belediyesi Başkan yardımcısı Emin Gül ve kardeşi Emel Kurga katıldı.

PARANIZI İNSANLIĞA HİZMET İÇİN HARCIYORSUNUZ

Antalya'da hemen hemen her hafta sağlık ya da okul protokolü imzaladıklarını belirten Vali Ersin Yazıcı, “Antalya insanının kalbi tıpkı Akdeniz gibi uçsuz ve bucaksız. Bu yüzden bu şehrin enerjisi çok yüksek. Sizler de sağ olun var olun. Paranızı insanlığa hizmet için harcıyorsunuz. Böyle bir güzelliği yaptığınız için sizlere teşekkür ederiz. Allah herkese böyle hayırlar yapmayı nasip etmez. Sizlere nasip olmuş. En güzel dua “Allah razı olsun” sağlık ocağından yararlanan herkes babanıza ve sizlere hayır dualarını iletecek. Allah razı olsun diyecek. Çok güzel bir iş yaptınız. Hayırlarınızın devamını diyorum” dedi.

BİZİM İÇİN SON DERECE DUYGU YÜKLÜ BİR AN OLDU

Kemer Belediye Başkan yardımcısı Emin Gül imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, kardeşi Emel Kurga ile uzun süredir babaları merhum Ağa Mustafa Gül’ün adını yaşatmak için bir hayır işine imza atmayı düşündüklerini belirterek; “Kemerimizin en büyük mahallelerinden biri olan Arslanbucak’a Sağlık Ocağı gibi önemli bir binayı yapmayı Allah bizlere nasip etti. Bizim için son derece duygu yüklü bir imza töreni oldu. Ailemizin adına yakışan, babamızın adını taşıyacak, tüm ince ayrıntılarına kadar bizzat ilgileneceğim bir yer olacak. Şimdiden Kemerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AdminAdmin