SİYASET
Giriş Tarihi : 04-12-2023 18:54

Cumhur İttifakı aday adaylarından birliktelik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kemer Belediye Başkan aday adayları Hakan Tuncer, İsmail Selami Minta, Rahman Şeker ve Ramazan Kal, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. MHP Aday Adayı Hakan Tuncer tarafından verilen organizasyon da Cumhur İttifakı olarak belediye başkan adayı kim olursa olsun destek verileceği ve Kemer’e en iyi hizmetlerin kazandırılacağı mesajı verildi.

Cumhur İttifakı aday adaylarından birliktelik mesajı

Ahmet Duran YENİGÜN

MHP Kemer Belediye Başkan Aday Adayları Hakan Tuncer ve Ramazan Kal ile AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayları İsmail Selami Minta ve Rahman Şeker kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hakan Tuncer tarafından verilen kahvaltı organizasyonunda MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara da yer aldı.

KARA: ADAYIN KİM OLACAĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL

MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Hakan Tuncer’e organizasyon için teşekkür ederek, “Bugün Cumhur ittifakı belediye başkan aday adaylarımızla bir araya geldik. 31 Mart yerel seçimlerinde Kemer Belediyesini almak için var gücümüzle çalışacağız. Onun içinde hem Milliyetçi Hareket Partisi hem Adalet ve Kalkınma Partisi olarak iki partinin de güçlü bir şekilde aday adaylarına destek vereceğim. Burada Cumhur İttifakının adayının kim olacağı ya da hangi partiden olacağı bizim için önemli değil. Kim aday olursa arkasında var gücümüzle çalışacağız ve kazanması içinde varımızı yoğumuzu ortaya dökeceğiz” diye konuştu.

TUNCER: KİM ADAY GÖSTERİLİRSE DESTEKLEYECEĞİM

MHP Aday Adayı Hakan Tuncer, Cumhur ittifakı olarak birlik beraberliklerini göstermek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı Kemer’e getirip, Kemer’in en iyi hizmetleri alabilmesi için çalışacaklarını ifade eden Tuncer, “Benim açımdan aday her kim olursa olsun ayrımız gayrımız yok. Gerek Milliyetçi Hareket Partisi gerek Adalet ve Kalkınma Partisi Kemer’de kimi aday gösterirse göstersin buradan beyan ediyorum ben kendi adıma destekleyeceğim. Kemer’de iktidarın gücü ile beraber Cumhur İttifakının gelmesi için de ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

MİNTA: KEMER’İ İKTİDARLA BULUŞTURMAKTA KARARLIYIZ

AK Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Selami Minta da, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart yerel seçimlerine Kemer’i iktidarla buluşturmakta kararlı olduklarını belirterek, “Kemer’deki sorunları biliyoruz. Hizmet eksikliğinin de farkındayız. Zaten yıllardır bu işin içerisindeyiz. İnşallah partilerimizin de 31 Mart’ta halkın önüne iyi bir seçenek sunacağına da inanıyoruz. Seçimi kazanıp Kemer’imizin yerel manada hak edipte bunca yıldır alamadığı hizmetlerin getirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ben bu güzel organizasyon için Hakan kardeşime de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ŞEKER: BİRLİKTE HAREKET EDEBİLMEK KEMER AÇISINDAN ÖNEMLİ

AK Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Rahman Şeker ise, Cumhur İttifakı’nın bileşenleri olarak bir arada olmaktan memnuniyet ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Önemli olan Kemer’imizde hizmet noktasında birlik ve beraberliği sağlayarak, hep birlikte senkronize olarak hareket edebilmek hem Kemer açısından hem ittifak açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Burada diğer aday adaylarımızla birlikte olmaktan son derece gurur ve şeref duydum.”

KAL: ADAY KİM OLDU OLMADI TARTIŞMASINI TESPİTTEN SONRA YAPMAYIZ

MHP Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kal da, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda teşkilatımızla beraber bize gösterilen hedefe doğru hep beraber yürürüz. Onun için aday kim oldu olmadı tartışmasını tespitten sonra yapmayız. Hep beraber, tek bir vücut halinde Kemer’i iktidarla buluştururuz. Ve 31 Mart’ta belediyeyi Allah’ın izniyle aldıktan sonra da Kemer’in çehresinin nasıl değiştiğini hep beraber görürüz” dedi.

Konuşmaların ardından aday adayları soruları cevapladı.

AdminAdmin