SİYASET
Giriş Tarihi : 30-08-2023 11:36

CHP Kemer karıştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemer İlçe Kongresine sayılı günler kala İlçe Başkanı Hüsnü Ünal’ın sosyal medya üzerinden kongrede aday olmayacağını açıkladı. Ünal yaptığı paylaşımda, “Değerli dostlar ve yol arkadaşlarım, altı yıl boyunca hizmet ettiğim CHP Kemer İlçe Başkanlığını sona erdirerek aday olmuyorum. Bu altı yıl boyunca partime en iyi şekilde hizmet ettiğime inanıyorum” dedi. 6 yıldır İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve tekrar ilçe başkanı olarak seçilmesi beklenen Ünal’ın açıklaması sonrası CHP Kemer İlçe Başkanlığı karışırken, kongrede kimin aday olacağı merak konusu oldu.

CHP Kemer karıştı

Şüheda PARTAL

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, 2 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek Kemer İlçe Kongresinde aday olmayacağını sosyal medya hesabından açıkladı. Ünal, yaptığı paylaşımda, “Değerli dostlar ve yol arkadaşlarım altı yıl boyunca hizmet ettiğim CHP Kemer İlçe Başkanlığını sona erdirerek aday olmuyorum. Bu altı yıl boyunca partime en iyi şekilde hizmet ettiğime inanıyorum. Mustafa Kemal’in armağanı olan Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılmaz kalesidir. Bu kaleyi gençlere bırakarak her zaman omuz omuza çalışacağıma söz veriyorum. Biz eğitime gönül vermiş öğretmenler, Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar bağlı kalacağımıza devrim andı içtik. Bu and bize dik durmayı ve devrimci olmayı öğretti. Mezarımızda bile dik durarak devrimlere gönül vererek uyuyacağız. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Sonsuza kadar da yaşayacaktır” dedi.

6 yıldır İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve tekrar ilçe başkanı olarak seçilmesi beklenen Ünal’ın açıklaması sonrası CHP Kemer İlçe Başkanlığı karışırken, kongrede kimin aday olacağı merak konusu oldu. CHP Kemer İlçe Başkanlığı için Meclis Üyeleri Ahmet Can, Hasan Ali Acar ve Eski CHP Kemer İlçe Başkanı Umut Güneş’in adı geçiyor.

Kongre öncesi delege seçimlerinde mevcut İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ve ekibinin desteklediği liste de birinci çıkmıştı. İlçe Kongresi ise 2 Eylül Cumartesi günü saat 12:30 da Kemer Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşecek. Kongrede 113 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken 12 kişi yönetim kurulu üyesi ve 11 kişi il delegesi seçilecek.

AdminAdmin