SİYASET
Giriş Tarihi : 19-12-2022 00:10

Çelik ve yönetimi basınla buluştu

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, ilçedeki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Genel kurulun ardından yönetime seçilen üyelerin de tanıtıldığı kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Çelik, “Basın, demokratik toplumların olmazsa olmaz mesleklerindendir. Çalışmalarımızı yaparken de medya mensupları ile uyum içerisinde çalışmanın önemini çok iyi biliyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı uyum ve ahenk içerisinde çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz” dedi.

Çelik ve yönetimi basınla buluştu

Şüheda PARTAL

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. İlçe Başkanlığında düzenlenen kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Çelik, basın mesleğinin demokratik toplumların olmazsa olmaz mesleklerinden olduğuna dikkat çekerek, “365 gün boyunca kimi zaman özel hayatınızdan fedakârlık ederek, çoğu zaman icra ettiğiniz mesleğin doğasından dolayı kötü niyetli insanları düşman kazanarak, hatta bazen hayatınızı tehlikeye atarak topluma kılavuzluk göreviyle bizleri bilgilendirmenin sorumluluğunu taşıyorsunuz. Yani çok ama çok önemli bir kamu görevi görüyorsunuz. Biz teşkilat olarak bunun bilincindeyiz. Bizler de demokratik toplumların diğer önemli bir işlevi olan siyasi parti temsilcileri olarak, siyasete ‘Halka hizmet, Hakka hizmettir’ felsefesiyle yaklaştığımız için biz de kamu hizmeti görmekteyiz. Dolayısıyla aynı amaca hizmet etmekteyiz. Çalışmalarımızı yaparken de medya mensupları ile uyum içerisinde çalışmanın önemini çok iyi biliyoruz. Ben, burada bulunan tüm basın mensuplarına bugüne kadar görev sürem içerisinde teşkilatımız ile yapmış olduğunuz özverili, uyumlu, destekleyici çalışmalarınız için gerçekten şahsım ve teşkilatımız, partimiz adına çok teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de aynı uyum ve ahenk içerisinde çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz” dedi.

Kadın Politikaları İlçe Başkanı Tülay Kara Aydoğdu ise yaptığı açıklamada; kahvaltıda bir araya gelen basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. “İYİ Parti kadınlarımızın gücüyle yükselmiş bir partidir. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin her zaman dediği gibi, dünya kadınların elinde değişecek ve Kemer’de de iyi şeylere imza atacağız” diye konuştu.

AdminAdmin