GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-01-2024 18:50

“Bu adam Kemer’e ne verebilir?”

Daha önce gazetemize açıklamada bulunarak Önceki dönem Kemer Belediye Başkanı ve İYİ Parti’den Kemer Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Gül’ün kendilerine verdikleri iddia edilen çeklerden dolayı mağdur olduklarını belirten Nail Karahan Karasu, aracına astığı pankartla ilçe genelinde tur atarak sesini duyurmaya çalışıyor. Gazetemize açıklamada bulunan Karasu, “Bu kadar borçla seçime giren bir adam Kemer’e ne verebilir? Nerden alıp da borcunu verir? Kemer halkı bunları iyi görsün” dedi.

“Bu adam Kemer’e ne verebilir?”

Ahmet Duran YENİGÜN

Önceki dönem Kemer Belediye Başkanı ve İYİ Parti’den Kemer Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Gül’ün dağıttığı iddia edilen milyonlarca liralık çeklerden dolayı mağdur olan vatandaşlar sesini duyurmaya çalışıyor. Bunlardan biri de Nail Karahan Karasu. Karasu, aracına astığı pankartla ilçe genelinde tur atarak sesini duyurmaya çalışıyor. “’Benim borcum yok’ diyorsun bu imzalar ve çekler kime ait” yazılı Mustafa Gül’ün ve verdiği iddia edilen çeklerin resmi bulunan pankartın asılı olduğu araçla sadece Kemer değil, Antalya’dan Kumluca’ya kadar gezerek sesimizi duyurmaya çalıştıklarını ifade eden Karasu, “Mustafa Gül açıklamalarıyla bu borçları kabul etmediği gibi üstüne basa basa ‘Benim bu adamlarla herhangi bir işim yok’ diyor. Benim kendisine verdiğim araç, buradaki noterde oğluna verilmiş olan bir araç ve bu belgeli. İnkar edebiliyorsa noter satışını da verebiliriz. Biz ondan herhangi bir sadaka ya da başka bir şey istemiyoruz. Biz sadece sadece alacağımızı istiyoruz. Ben bir tane değilim, en az mağdur olan 15-20 kişi var ve bize 30-40 milyon gibi bir borcu var” dedi.

“BU ADAM KEMER’E NE VEREBİLİR?”

Mustafa Gül’ün kendilerinden aldıkları araçların parasıyla seçime girdiğini ifade eden Karasu, “Bu arkadaş bizim sesimizi duymak yerine bizden aldığı ya da gasp ettiği araçların geri ödemediği parasıyla belediye başkanı adayı oluyor. Benim anlayamadığım bu şahsa oy verecek vatandaşlar şunu düşünmüyor mu; bu kadar borçla seçime giren bir adam Kemer’e ne verebilir? Nerden alıp da borcunu verir? Ben buradan Mustafa Gül’e sormak istiyorum; 2008 yılında Konyaaltı’nda eski eşi Muazzez hanım ve kızlarıyla kimin evinde kiracıydı? Benim evimde kiracı değil miymiş? Bırakın bunu 2014 yılında Kemer İcra Dairesi’nin vermiş olduğu icra kararı var. O kararda bana olan 125 bin Euro’nun karşılığı 700 bin liralık borcun davasını kazandım ve 2014 yılında seçim öncesi bu parayı bana ödedi. Bunun resmi kayıtları da duruyor ve benim alacağım tarihte maaşında 50 tane icra vardı. Şimdi bu arkadaş ‘ben dürüstüm’, ‘ben şunu yapmadım’ öyle diyor böyle diyor. Ben haklı alacaklarımın peşinde koşuyorum. Eğer bu arkadaş dürüstse bana 2014 yılında 700 bin lirayı nasıl ödediğini açıklasın ve Kemer halkı bunları iyi görsün” diye konuştu.

AdminAdmin