MAGAZİN
Giriş Tarihi : 26-09-2023 00:10

Börte ve Ezgi’nin mutlu günü

Kemer’in tanınmış esnaflarından BRT Kırtasiye sahibi Fırat Börte Yalnızoğlu ile Avukat Didar Ezgi Duman, görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci ve esnaf katıldı.

Börte ve Ezgi’nin mutlu günü

Şüheda PARTAL

Kemer’de bulunan BRT Kırtasiye sahibi Fırat Börte Yalnızoğlu ile Avukat Didar Ezgi Duman görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi. Kındılçeşme Elamir Beach’de düzenlenen düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Yalnızoğlu ve Duman Aileleri, düğün öncesi davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Düğün törenine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, muhtarlar, öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetliler katıldı.

Düğün alanına el ele gelen Börte ve Didar çifti kalabalık davetlinin alkışları arasında, meşaleler ve hareketli Karadeniz müziği eşliğinde sahneye geldiler. Oldukça heyecanlı ve mutlu görünen genç çiftin ilk danslarını yaparak başlayan düğün, daha sonra aile ve arkadaşlarının da eklendiği dans bir süre sonra oyun havalarıyla sürdü. Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, düğüne katılan davetliler türkü ve şarkılar eşliğinde bol bol oynayarak eğlendi.

Fırat Börte ve Didar Ezgi çifti her iki ailenin üyeleri ve davetliler ile mutlu günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi. Gece geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. Yalnızoğlu ve Duman aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin