YAŞAM
Giriş Tarihi : 09-08-2023 04:43

Bin 900 kişi zirvede buluştu

Kemer’de bu yıl 5’incisi düzenlenen ve dünyanın sayılı teleferiklerinde gerçekleştirilen elektronik müzik organizasyonlarından birisi olma özelliğine sahip ‘Meet Zeus’ etkinliği 2365 metrelik Tahtalı Dağının zirvesinde bin 900 yerli ve yabancı elektronik müzikseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Olympos Teleferik ile zirveye çıkan müzikseverler, 2365 metrede muhteşem gün batımı manzarası eşliğinde unutulmaz bir müzik deneyimi yaşadı.

Bin 900 kişi zirvede buluştu

Şüheda PARTAL

Kemer’de 2365 metrelik Tahtalı Dağının zirvesinde bulunan Olympos Teleferik, düzenlediği farklı etkinlikler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Her sene yüz binlerce turistin ziyaret ettiği Olympos Teleferik’te bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘Meet Zeus’ etkinliği büyük ilgi gördü. Serinin ilk etkinliği 7 Eylül 2019’da yine aynı noktada düzenlenmiş ve Türkiye’de bu yükseklikte yapılan ilk elektronik müzik etkinliği ünvanını almıştı. Türkiye’nin NFT ile giriş yapılan ilk elektronik müzik etkinliği olma özelliğini taşıyan ‘Meet Zeus 5’, Milimaudio sunumu ile Türkiye’nin başarılı DJ ve prodüktörlerinin performanslarına sahne oldu.

2365 metre yükseklikte 2 gün ve 2 farklı sahnede gerçekleştirilen etkinliğe bin 900 yerli ve yabancı elektronik müziksever katıldı. Dünyanın sayılı teleferiklerinde gerçekleştirilen elektronik müzik organizasyonlarından birisi olma özelliğine sahip olan etkinlikte müzikseverler, 2365 metrede muhteşem gün batımı manzarası eşliğinde unutulmaz bir müzik deneyimi yaşadı.

Etkinlikte ayrıca Milimaudio Records’un 11 parçadan oluşan ilk derleme albümü INITIUM LP’nin de lansmanı gerçekleştirildi.

AdminAdmin