EĞİTİM
Giriş Tarihi : 09-02-2024 18:50

Başkan Topaloğlu’ndan üniversite öğrencilerine mangal partisi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitim yuvasına dönüştürdüğü Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’ndan mezun olan ve üniversitede öğrenim gören eski öğrenciler mangal partisinde bir araya geldi.

Başkan Topaloğlu’ndan üniversite öğrencilerine mangal partisi

Kemer İmperial Türkiz Resort Otel’de düzenlenen programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir ve Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Müdürü Suat Göv katıldı.

Kurulduğu günden bu yana Kemer’de eğitimin çıtasının üst seviyelere çıkmasına katkı sunan ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde açılan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nun üniversiteye giden eski öğrencileri, mangal partisinde bir araya gelerek hasret giderdi.

Kurs merkezinde azimle çalışarak istedikleri bölümleri kazanan öğrencilerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, öğrencilere kendi elleriyle ekmek arası köfte ve sucuk hazırladı.

Başkan Topaloğlu, yemek sırasında öğrencileri masalarında tek tek ziyaret ederek, eğitim hayatlarının nasıl gittiğini ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Programda konuşan Başkan Topaloğlu, yemekleri hazırlayan NG Phaselis Bay Otel ve kapılarını kendilerine açan Kemer İmperial Türkiz Resort Otel genel müdürleri ile çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

“Üniversiteli gençlik” ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Eğitime kazandırdığımız Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’ndan mezun olan ve istedikleri üniversiteye giden öğrenciler ara tatilde oldukları için kendileri ile bir araya gelmek istedik. Çocukların gözlerindeki mutluluktan dolayı biz de mutlu oluyoruz. Öğretmenlerimiz ve aileleri de mutlu. Eğitim varsa gelecek var.” dedi.

Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici de öğrencilerin Kemer’in gururu olduklarını belirterek, öğrencilere yaptıkları katkıların her zaman devam edeceğini ve kendilerine başarılar dilediğini kaydetti.

Kurs Müdürü Suat Göv ise kursun açıldığı ilk günden bu yana büyük başarılar elde ettiklerine değinerek, “Son yapılan üniversite sınavında Şevval Yağmur Öztürk kızımız Antalya ve Kemer birincisi ve Türkiye 117’ncisi oldu. Kemer olarak gururlandık. Kursumuzdan mezun olarak üniversiteye giden öğrencilerimizi de yalnız bırakmadığı için başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Kursta eğitim alarak Selçuk Üniversitesi Hemşirelik Bölümünde okuyan Merve Şevik, “Necati başkanımızın bize verdiği mangal partisine geldik. Bize ve eğitime verdiği katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Bizim için her zaman en iyisini yapıyor. Burs desteği için de ayrıca teşekkür ederiz. Genel anlamda çok memnunuz.”

Öğrencilerden Umut Çalışkan da 9 Eylül Üniversitesi Bilgisayar Bölümünde okuduğunu belirterek, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda eğitim aldığı süreçte Başkan Topaloğlu’nun kendisine çok katkısı olduğuna işaret ederek, “Başkanımız eğitime büyük destek veriyor. Ücretsiz kırtasiye malzemeleri, ücretsiz servis imkanı, bize sağladığı burs desteği çok değerli. Her şey için kendisine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan İbrahim Çeliker de kursta gördüğü eğitim sürecinde Başkan Topaloğlu’nun kendisine büyük destek olduğuna değinerek, “Şu anda üniversite okuyoruz ama bizi yalnız bırakmıyor. Bize burs desteği sağlayarak ve yanımızda duruyor. Onu çok seviyorum.” dedi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Tarih Bölümü’nde okuyan Erkut Kurt da “Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’na aldığım eğitim sayesinde istediğim üniversiteyi kazandım. Başkanımızın desteklerini hala üzerimizde hissediyoruz. Mangal partisi davetine geldik. Siyaset üstü bir şekilde sürekli öğrencilere gösterdiği ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Burs desteği de almaya devam ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Erciyes Üniversitesi Uçak Gövde ve Motor Bakımı ve Onarım Bölümü’nde okuyan Fatih Yavuz da Başkan Topaloğlu’nun eğitime kazandırdığı kursta eğitim aldığını, kendilerine burs desteği vererek destek olmaya devam ettiği için Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğinin altını çizdi.

Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nde okuyan Çağan Macar, burslarını eksiksiz olarak aldıkları için ve mangal partisi verdiği için Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade etti. (Bülten)

AdminAdmin