YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-02-2023 02:34

Başkan Topaloğlu’ndan 22’nci yıl ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, gazetemizin 22’nci yıl dönümü nedeniyle gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Duran Yenigün’ü ziyaret etti. Günümüz ekonomik şartlarında yerel gazetelerin zor zamanlar geçirdiğini belirten Başkan Topaloğlu, “Günümüzde yerel gazetecilik yapmak çok zor. Bu zor şartlar altında Kemer Gözcü Gazetemizde 22 yılı bitirdi ve 23’e başladı. Daha nice 22 yıllara” dedi.

Başkan Topaloğlu’ndan 22’nci yıl ziyareti

Şüheda PARTAL

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, gazetemizin 22’nci yıl dönümü nedeniyle gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Duran Yenigün’ü ziyaret etti. 22’nci yıl dolayısıyla Yenigün ve gazete çalışanlarını kutlayan Başkan Topaloğlu, günümüz ekonomik şartlarında yerel gazetelerin zor zamanlar geçirdiğini belirterek, “Günümüzde yerel gazetecilik yapmak çok zor iş. Sigorta primleri, malzemeler gibi girdiler fazlalaştı. Bu zor şartlar altında Kemer Gözcü Gazetemizde 22 yılı bitirdi, 23’e başladı ve bir çizgisi var. Haberin öncesini araştırıyor ve doğru haber yapıyor. Bu konuda sayın Ahmet bey ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice 22 yıllar. Allah kolaylık versin” dedi. Başkan Yardımcısı Emin Gül ise, Ahmet Duran Yenigün ve gazete çalışanlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Duran Yenigün de Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

AdminAdmin