KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 15-07-2023 06:20

Cumhuriyet Bandosu Kemer’i salladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatlarıyla Kemer tarihinde ilk defa kurulan Cumhuriyet Bandosu, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Türkiye’deki belediyeler arasında sadece gençlerden oluşan tek Bando olma özelliğini taşıyan Cumhuriyet Bandosu, Liman Caddesi’nden geçerek eserlerini seslendirdi.

Cumhuriyet Bandosu Kemer’i salladı

Türkiye genelinde, belediyeler arasında sadece Kemer Belediyesi’nde kurulan tamamı gençlerden oluşan Cumhuriyet Bandosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hazırlık çalışmaları kapsamında, Liman Caddesi’nden geçerek vatandaşlara ve turistlere eğlenceli anlar yaşattı.

İlçede tatilini sürdüren yerli ve yabancı misafirler, Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki bandonun seslendirdiği eserleri cep telefonlarıyla görüntüledi. Liman Caddesi’nden sonra Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda yer alan Deniz Kafe’nin yanında konser de veren Cumhuriyet Bandosu, konseri izleyenlere güzel bir akşam yaşattı. Konseri izlemeye gelen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu alanı dolduran yerli ve yabancı misafirler ile seslendirilen eserlere zaman zaman eşlik etti. Cumhuriyet Bandosu, verdiği konserle büyük alkış topladı.

Başkan Topaloğlu, konser sonrası Cumhuriyet Bandosu’nda yer alan Kemerli çocukları ve Furkan Üstündağ’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Şef Furkan Üstündağ, bando çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Ülkemiz genelinde tüm belediyeler arasında yalnızca Kemer Belediyesi’nin bir gençlik bandosu bulunuyor. Bu önemli ayrıntıyı da paylaşmak istiyorum. Kemer Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’nun önderliğinde Kemer’de gençlerimizi sanatla buluşturma çabamızı sürdürüyoruz. Kendisine çocuklarımıza ve gençliğe verdiği önem nedeni ile bir defa daha gençlerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin