EKONOMİ
Giriş Tarihi : 22-05-2023 01:47

BAKSİFED Yönetimi Kemer’de buluştu

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Yönetim Kurulu toplantısı, (Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) ev sahiplinde yapıldı. Antalya, Burdur ve Isparta'dan 40'tan fazla üyenin katıldığı toplantıda inşaattan turizme, sağlıktan teknolojiye kadar birçok sektördeki üyeler birbiriyle tanışma imkânı buldu.

BAKSİFED Yönetimi Kemer’de buluştu

BAKSİFED'in Yönetim Kurulu toplantısı KEMİAD'ın ev sahiplinde yapıldı. BAKSİFED üyesi olan ANSİAD, OSİAD, İGSİAD, KONYSİAD, ANTGİAD, YÖRSİAD, ASBİAD, ANTİKAD ve AGİDER'in başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Kemer'de bulunan bir restoranda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez açılış konuşmasında Batı Akdeniz'in önde gelen sivil toplum kuruluşlarını Kemer'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. "Sivil toplum kuruluşları demokrasinin yapı taşlarıdır" diyen Sönmez, toplantının ev sahibi olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Kahvaltı sonrasında BAKSİFED Başkanı Abdullah Erdoğan söz alarak KEMİAD'ı BAKSİFED çatısı altında görmekten duyduğu mutluluğu belirtti ve yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptığı için KEMİAD'a teşekkür etti.

Toplantıya Antalya, Burdur ve Isparta'dan 40'tan fazla üye katıldı ve kendilerini tanıtarak dernekler arası iş birliğini arttırmak için faaliyet konularından da bahsetti. Başkan Erdoğan'ın bahsettiği "Ticaret Köprüsü" projesi ile federasyon üyesi derneklerin ve bu derneklere üye olan iş insanlarının potansiyel iş birliklerinin önemine vurgu yapıldı. Samimi bir ortamda geçen toplantıda inşaattan turizme, sağlıktan teknolojiye kadar birçok sektördeki üyeler birbiriyle tanışma imkânı buldu.

Toplantıda ayrıca firmaların finansa erişimi hakkında görüş alışverişi yapılarak alınması gereken önlemler üzerinde konuşuldu. "Kişisel ve Kurumsal İmaj Yönetimi" eğitimlerinin tüm federasyon üyeleri ve ailelerine de verilmesi için görüş bildirildi. Katılımcıların iletişim bilgileri ve faaliyet alanlarını içeren bir liste oluşturularak tüm üyelerle paylaşıldı.

Toplantı sonunda Kemer'de turizmin ve iş hayatının gelişmesi için önemli bir adım olan bu birliktelikle yakalanan sinerjinin giderek artması yönünde dilekler paylaşıldı. (Haber Merkezi)

AdminAdmin