YAŞAM
Giriş Tarihi : 13-11-2023 19:03

ATSO Başkanı Bahar’dan Kemer’de ziyaretler

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 2023 yılı Antalya Turizm Sezon Sonu Değerlendirme Toplantısı’nda katılmak üzere Kemer’e gelen ATSO Başkanı Ali Bahar, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

ATSO Başkanı Bahar’dan Kemer’de ziyaretler

Şüheda PARTAL

ATSO Başkanı Ali Bahar, ATSO 2023 yılı Antalya Turizm Sezon Sonu Değerlendirme Toplantısı için geldiği Kemer’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. ATSO Kemer Temsilciğini ziyaret eden Bahar, ardından Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz’ı makamında ziyaret etti. ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hacısüleyman ve ATSO Kemer Temsilcisi Mehmet Çokseyrek’in de yer aldığı ziyarette, Kemer bölgesinde üyelerden gelen talep ve önerilerin görüşülürken, 2023 yılı turizm sezonunda işletmeler ve tedarikçilerin genel durumu konuşuldu.

Kaymakamlık ziyareti sonrası Başkan Ali Bahar, ATSO tarafından yaptırılarak Kemer Belediyesi’ne devredilen Eğitim ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz kurs alan kursiyerleri ziyaret etti. Merkezde verilen kurslar, kursiyerler ve yaptıkları farkındalık projeleri hakkında bilgiler alan Başkan Bahar, sınıfları tek tek gezerek, geleceğin müzisyenlerinin seslendirdiği eserleri dinledi. Bahar, kursiyerlerin seslendirdiği “Fikrimin ince gülü” adlı esere eşlik ederek, kursiyerlerle beraber şarkı söyledi.

Kendisinden önceki dönemde yapılan merkezin çok doğru ve önemli bir proje olduğunu belirten Bahar, yapılan projeyi kendisinin de yeni yönetim olarak desteklediklerini söyledi. Merkezde yapılan çalışmaları görmenin kendilerini çok memnun ettiğine işaret eden Bahar, “Bizim en çok yapmak istediğimiz şey insana dokunmak. Bu merkezde de insana dokunulduğunu görüyoruz. ATSO olarak desteğimiz Kemer’e devam edecek. Ben çok mutlu ve memnun oldum. Tüm kursiyerlere başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin