MAGAZİN
Giriş Tarihi : 18-12-2023 18:24

Altınkaya ailesinin mutlu günü

Kemer Ulupınar Mahallesi Muhtarı Habib Altınkaya’nın oğlu Ramazan Altınkaya, Beyza Evran ile Finike’de düzenlenen muhteşem düğün merasimiyle dünya evine girdi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün törenine Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da günün şahitliğinde bulundu.

Altınkaya ailesinin mutlu günü

Şüheda PARTAL

Kemer Ulupınar Mahallesi Muhtarı Habib Altınkaya ve eşi Ayşe Altınkaya’nın oğulları Ramazan Altınkaya ile Eyüp Evran ve Şerife Evran’ın kızları Beyza Evran, Finike Hasyurt Mahallesi’nde bulunan Nokta Düğün Salonu’nda gerçekleşen görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi. Düğün törenine, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, CHP Kumluca İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, ASAT Kemer Şube Müdürü Nuri Kocadağ, ASAT Kemer Sayaç ve Saha Müdürü Emre Akdemir, Eski Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ak Parti Kemer Belediye Başkan aday adaylarından İsmail Selami Minta ve Rahman Şeker, İyi Parti Kemer Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Çelik, belediye meclis üyeleri ve muhtarların yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetli katıldı.

Habib Altınkaya ve eşi Ayşe Altınkaya ile Eyüp Evran ve eşi Şerife Evran davetlileri kapıda karşıladığı düğün töreni gelin ve damadın meşale, konfeti ve davetlilerin alkışları eşliğinde tören alanına girişi ile başladı. Oldukça heyecanlı gözüken genç çiftin nikahını, şahitler huzurunda Finike Belediyesi nikah memuru kıyarken, Kaymakam Ahmet Solmaz ve Belediye Başkanı Necati Topaloğlu günün şahitliğinde bulundu. Nikah memuru Kaymakam Solmaz’a evlilik cüzdanını verdi. Solmaz “Kendilerine birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz bu yolda bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek, evlilik cüzdanını gelin Beyza Evran’a verdi.

Mutlulukları gözlerinden okunan Ramazan ve Beyza çiftinin ilk danslarını yaptığı düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Gelin ve damat pasta kesimini yaptıktan ardından gerçekleştirilen takı merasimi sonrası genç çift arkadaşlarıyla ve konuklarla bol bol türkü ve şarkılar eşliğinde oynayarak eğlenirken, düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Ramazan Altınkaya ve Beyza Evran çifti her iki ailenin üyeleri ve davetliler ile mutlu günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi. Kemer Ulupınar Mahallesi Muhtarı Habib Altınkaya ve eşi Ayşe Altınkaya, ailesinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin