SPOR
Giriş Tarihi : 05-07-2023 04:44

Alanyaspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Corendon Alanyaspor, 24 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Nicolas Janvier, 23 yaşındaki Angolalı futbolcu Loide Augusto ve Brezilyalı santrfor Anderson Silva’yı kadrosuna kattı.

Alanyaspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Corendon Alanyaspor, 24 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Nicolas Janvier ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tesislerde yapılan imza töreninde konuşan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Gördüğünüz gibi transferlerimiz devam ediyor. Bugün de Portekiz Premier Ligi ekiplerinden Vitoria Guimaraes forması giyen Janvier ile anlaştık. Aslında Janvier 2 yıldır bizim istediğimiz ve takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Kısmet bu seneyeymiş. Scout ekiplerimizin de takip ettiği bir futbolcu. İnşallah Alanyaspor'umuz için ve Janvier için hayırlı olacaktır. Aramıza hoş geldin, hayırlı olsun" dedi.

Janvier ise, "Öncelikle başkanıma ve kulübüme bu sıcak karşılama için teşekkür etmek istiyorum. Burada çok güzel karşılandım. Çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Bunun için de çok umutluyum. Yaklaşık 2 senedir kulübün bana ilgisi olduğunu biliyordum. Bu yüzden hem kulübü hem de ligi takip ediyordum. Çalışmalarım ve araştırmalarım sonucunda buranın benim için uygun bir yer olduğuna karar verdim ve Alanyaspor'a geldim” diye konuştu.

Son olarak Vitoria Guimaraes'te oynayan Janvier, Portekiz temsilcisiyle çıktığı 26 maçta 1 gol kaydetti.

LOİDE AUGUSTO 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Antalya temsilcisi, Portekiz ekibi Mafra'dan 23 yaşındaki Angolalı futbolcu Loide Augusto'yu da 4 yıllığına renklerine bağladı. İmza töreninde konuşan Çavuşoğlu, “Loide Augusto da istediğimiz bir oyuncuydu. Her iki kanatta da oynayabilen Augusto’nun kulübümüze faydalı olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Augusto ise, “Burada olmaktan mutluyum. Başkanım başta olmak üzere transfer olmamda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’de daha önce futbol oynayan arkadaşlarımdan bilgi aldım. Onlarla konuştuktan sonra Türkiye’de oynamak için sabırsızlanıyorum. Umarım çabuk adapte olurum ve hem kendim için, hem de kulübüm için faydalı olurum.” diye konuştu.

ANDERSON OLİVEİRA SİLVA ALANYA’DA

Alanyaspor, Brezilyalı santrfor Anderson Silva ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Çavuşoğlu, “Anderson izlediğimiz, takip ettiğimiz, çok değerli bir oyuncu. Kulübümüze faydalı olacaktır. Corendon Alanyaspor’umuza ve kendisine hayırlı olsun” dedi.

Kendisini turuncu-yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Anderson Silva, “Bu kulübe geldiğim için çok mutlu ve motiveyim. Bu kariyerimdeki yeni bir adım olacak. Bu kulübü hedeflerine ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Goller atmak tabi ki güzel ama önemli olan takıma katkıda bulunmak. Taraftarlarımızın stadı tamamen doldurmalarını istiyorum ve Alanyaspor formasını giymek için de sabırsızlanıyorum” diye konuştu. (İHA)

AdminAdmin