SİYASET
Giriş Tarihi : 19-11-2023 17:59

AK Parti’de ilk aday adayı İsmail Selami Minta

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden İsmail Selami Minta, ofisinin bulunduğu caddede partililerin katılımıyla düzenlediği toplantı ile Kemer Belediye Başkanlığı için partisinden aday adayı olduğunu açıkladı. Partililere seslenen Minta, “Kemerimize ve siz değerli hemşerilerimize hak ettiği hizmeti vermek için Kemer Belediye Başkanlığı Ak Parti aday adaylığımı buradan haykırıyorum” dedi.

AK Parti’de ilk aday adayı İsmail Selami Minta

Şüheda PARTAL

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 6 yıldır yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Minta, ofisinin bulunduğu caddede düzenlediği toplantıda “Kemer İçin Dürüst Adam Doğru Aday” sloganıyla aday adaylığını açıkladı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Minta, katılımcılara teşekkür ederek, “2002 yılında iktidar olarak ülkemizdeki tüm ezberleri bozan partimiz Allah’a çok şükür ki hizmet yolunda yürümeye devam ediyor. Bende ilk günden beridir Kemer İlçe Başkanı olarak bu kutlu yürüyüşe katkı sağlamaktan her daim onur ve gurur duydum. Şimdi bu onurlu yürüyüşün devamında Kemerimize ve siz değerli hemşehrilerimize hak ettiği hizmeti vermek için Kemer Belediye Başkanlığı Ak Parti aday adaylığımı buradan haykırıyorum” dedi.

KEMER’E ÇOK BÜYÜK HİZMETLER GETİRDİK

6 yıllık ilçe başkanlığı döneminde teşkilatı ile birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Minta, “Her bir hemşehrimizin derdine derman olmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Kemerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bütün meselelerle ilgilendik. Hatta gücümüzü de aşarak yine Kemer’e çok büyük hizmetler getirdik. İlk Çamyuva’daki ücretsiz halk plajımızı ikincisi Beldibi’ndeki Atatürk Parkındaki plajı, Çifte Çeşme ve yine devamında Alacasu, Bostanlık Koyundaki plajlar hepsini bir bir Kemer’e kazandırdık. Tabi bunlar çok kolay olmadı. Kemerimizi düşünerek Kemerimizin menfaatini koruyarak siyaset yaptık. Çıralı’nın planlarını bitirip belediyeye gönderdik. Ama ne oldu? Çıralı’nın hala daha imar planı bitmedi. Ama hiç merak etmeyin inşallah partimiz adayı gösterir, sizler de seçerseniz hemen öbür dönemde Çıralı’nın olduğu gibi bütün beldelerimizdeki bu sorunu hep beraber çözeceğiz” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE YENİ KEMER’İ İNŞA EDECEĞİZ

Kemer’e birçok hizmet yaptıklarını, birçok hizmeti de başlama noktasına getirdiklerini ifade eden Minta, “Kemer’i taş devrinden hep beraber kurtaracağız. Tabi hizmetlerimiz saymakla bitmez. İlçe teşkilatı olarak yine Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bakanlarımızın, milletvekillerimizin, il başkanlarımızın desteğiyle birçok hizmet yaptık. Birçok hizmeti de başlama noktasına getirdik. Tabi bu işler konuşmayla olmuyor. Biz bu hizmetleri yorulmadan çalışarak gerek Antalya'nın gerek Ankara'nın yollarını aşındırarak halkımıza kazandırdık. Bugüne kadar da Kemer için ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen her şeyi yaptık, yapmaya çalıştık. 1993 yılında başlamış olduğum aktif siyasete her daim yanımda olan, her daim destek veren, gece gündüz demeden ne zaman aradıysam koşup gelen aileme, aile fertlerime ve herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim için her an yeni bir başlangıç ve yeni bir gün şiarıyla çıktığımız bu yolda bir başlangıcın heyecanını görüyorum. Bugünlere sizlerle birlikte geldik. Allah'ın izniyle de bundan sonra da sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte yeni Kemer’i inşa edeceğiz. Hakikatin güvenin ve doğrunun ön planda olduğu bir Kemer’e hep beraber merhaba diyeceğiz. Önümüzde uzun bir süreç var. Sizlere hizmet etme noktasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarıma partimiz, milletvekillerine birlikte çalıştığım il başkanlarıma ve teşkilatıma teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin