SİYASET
Giriş Tarihi : 16-04-2023 23:53

AK Parti Kemer’den ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ buluşması

Ak Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ adı altında iftar programı düzenlendi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, milletvekili adaylarının yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Programda konuşan AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Yapılan hizmetlerle alakalı bir oylama yapılsa Cumhur İttifakı’nın karşısında hizmette muhalefet yapacak kimse yok. Karşımıza çıkabilecek kimse de yok. Ama bu seçimde sadece ülkemizi kaosa sürüklemek için bir takım ayak oyunları oynanıyor. Yani bu bir beka seçimidir” dedi.

AK Parti Kemer’den ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ buluşması

Şüheda PARTAL

Ak Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ adı altında iftar programı düzenlendi. İftara, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti ve MHP milletvekili adayları Mustafa Köse, Atay Uslu, Yusuf Mayıslar, Mustafa Aksoy, Serkan Öztürk ve Hayati Peker, Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, kurum amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Programda konuşan AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, “Yıllardır ilçemizde beklediğiniz hizmetleri getirmek için 6 yıldır sayın cumhurbaşkanımızın milletvekillerimizin il başkanlarımızın destekleriyle çalışmaya devam ediyoruz, ama hepimizin malumu pandemi süreci son yaşanan depremlerden dolayı bazı hizmetlerimizde gecikme oldu. Hükümet konağının ihalesi yapılacaktı deprem dolayısıyla ertelendi. Şimdi bu depremlerin yarasını inşallah önümüzdeki süreçte cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve onun hükümetinde hep beraber saracağız. Kemer’deki kalan hizmetleri de seçimden sonra yeni dönemde inşallah hep beraber yerine getireceğiz” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken Minta, “Her seçimde ‘Bu seçim çok önemli’ diyorduk ama o zaman alışkanlık olarak bunları söylemişiz. Şu an geldiğimiz noktada gerçekten 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri çok önemli. Zaten takdir edersiniz ki yapılan hizmetlerle alakalı bir oylama yapılsa Cumhur İttifakının karşısında hizmette muhalefet yapacak kimse yok. Karşımıza çıkabilecek kimse de yok. Ama bu seçimde sadece ülkemizi kaosa sürüklemek için bir takım ayak oyunları oynanıyor. Yani sizin anlayacağınız bu bir beka seçimi. İnşallah 14 Mayıs’ta sizlerle birlikte beraber omuz omuza gönül gönüle bu seçimden de Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçerek hem partimize hem de Cumhur İttifakı’na güçlü bir destek vererek ülkemizin bu kabus dolu günlerine dönmemesi için gerekli mücadeleyi verip bunu da sağlayacağız” diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse ise, “İlçe başkanımız bazı meselelerden ve yapılması gereken bazı işlerden bahsetti. Her şeyi tamamen bitirdik mi? Bitirmedik. Cumhur İttifakı ile beraber daha yapacağımız çok iş var. Sizlerin bu manada hoşgörünüze sığınıyoruz. Bütün bu eksikleri inşallah hep beraber tamamlayacağız bitireceğiz. Yeter ki Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.

AdminAdmin