SİYASET
Giriş Tarihi : 23-04-2023 23:05

AK Parti Kemer’de bayramlaşma

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin de katıldığı programda Yeni Mahalle’deki seçim ofisinin de açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Kemer’de bayramlaşma

Şüheda PARTAL

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Yeni Mahalle’de açılışı gerçekleştirilen seçim ofisi önünde düzenlenen programa Ak Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Av. Ferah Nur Ünal, İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Belediye Meclis üyesi Semih Özdemir, Kemer Belediye eski Başkanı Hasan Şeker, muhtarlar ile çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Antalya Milletvekili Mustafa Köse, katılımcıların bayramını kutlayarak, “Bu seçim siyasi parti seçimi değil milli bir seçimdir. Hep beraber kenetledik bir olduk. Biz yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizim hedeflerimiz, amaçlarımız, ülkümüz, ideallerimiz var. Biz o idealleri gerçekleştirmek, bu milletin yarınlarını daha da güzelleştirmek için her türlü gayreti ve çalışmayı ortaya koyacağız” dedi.

İlçe Başkanı İsmail Selami Minta da, katılımcılara teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. Minta, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçerek bir bayram daha yaşayacaklarını ve çalışmalarına bu doğrultuda aralıksız devam edeceklerini söyledi.

AdminAdmin