TURİZM
Giriş Tarihi : 29-10-2023 00:23

200 acente yetkilisi Kemer’de buluştu

Kemer Belediyesi, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Hello Otel iş birliğiyle, Antalya Turizm Fuarına katılan 200 acente yetkilisi Kemer’de ağırlandı. 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesine çıkan acente yetkilileri, G-Marina Kemer ve Kemer Folklorik Yörük Parkı ve Ayışığı Koyunu da gezerek bol bol fotoğraf çekti.

200 acente yetkilisi Kemer’de buluştu

Kemer Belediyesi, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Hello Otel iş birliğiyle,

Antalya Turizm Fuarına katılan 200 acente yetkilisi Kemer’de ağırlandı. Acente yetkilileri önce 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesine çıktı. Tahtalı Dağı’nda Kemer manzarasını fotoğraflayan acente yetkilileri, zirvede Türk bayrağı açtı.

Daha sonra Kemer G-Marina’yı gezen acente yetkilileri, Ayışığı Koyunda düzenlenen kokteyl sonrası Kemer Folklorik Yörük Parkı’nı gezdi. Acenta yetkililerine gezi sırasında Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Hasan Ali Acar, Mustafa Tıraş, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez de eşlik etti.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve KEMİAD üyeleri, Kemer’in turizm pazar çeşitliliğini artırmak amacıyla düzenlenen gezi programında acente yetkililerine Kemer hakkında bilgiler verdi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin