KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 26-08-2023 17:28

13’üncü Phaselis Festivali koordinasyon toplantısı yapıldı

Antalya’nın Kemer İlçesinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Phaselis Festivali’nin koordinasyon toplantısı antik kentte yapıldı.

13’üncü Phaselis Festivali koordinasyon toplantısı yapıldı

Phaselis Antik Kenti’nde Kemer Yöresi Tanım Vakfı (KETAV) tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Phaselis Kazı Başkanlığı’nın destekleriyle düzenlenen 13’üncü Phaselis Festivali koordinasyon toplantısı Antik Kent içerisinde bulunan Kazı evinde yapıldı.

Toplantıya KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Aytuğ, Asım Burak Kıpçak, Ayhan Çakıcı, Burak Orkut, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, Tekirova Karakol KomutanVekili Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Erman Bayer,İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Serap Deryalı, Phaselis Kazı Başkanı ve Akdeniz Üniversitesi Tarih Bölümü Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Arslanve kazı ekibi katıldı.



Gerçekleşen toplantıda, festival organizasyonunun güvenliği ve operasyonda mekan kullanımı ile ilgili konularda görüşmeler yapıldı.

Toplantı sonrası katılımcılar, Phaselis antik kentinde yürütülmekte olan çalışma alanını, Kazı Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan ve ekibi ile birlikte gezdiler.


 

Şüheda Partal Şüheda Partal