YAŞAM
Giriş Tarihi : 14-08-2022 13:58

Kemer Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de, ilçe genelinde bozulan yolların tamirini ve asfaltların yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kemer Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor

İlçe sınırları içerisinde bulunan park ve yeşil alanlarda sulama sistemi bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karayolları Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında da D -400 karayolu üzerindeki orta refüjlerde sulama ve altyapı çalışmalarına başladı. Çamyuva Ağva Dere kenarında yapılan yeşil alan düzenleme çalışmalarına da ara vermeden devam eden belediye ekipleri, DSİ Köprüsü girişinde çimleme işlemleri yapıyor.

Öte yandan belediye ekipleri ilçe genelinde bulunan çınar ağaçlarını kırmızı örümceklere karşı ilaçlama ve yeşil alanlarda yabancı ot temizlik çalışmalarına da devam ettiği belirtildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak “yeşili sev ve koru” anlayışıyla hareket ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. D-400 karayolu üzerindeki orta refüjlerde sulama ve altyapı çalışmalarına başladık. Yeşili her zaman koruyan bir belediye olarak ilçe genelindeki ağaçlarımızı zararlı böceklere karşı ilaçlıyoruz. Gelecek nesillere daha temiz bir doğa bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

BOZUK YOLLAR ONARILIYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulan yolların tamirini ve asfaltların yama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Kuzdere Mahallesindeki arızalı ve bozuk yolların tamiri ve yama asfalt çalışması yapan belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki köprü önünde de bozuk olan yolun asfalt yama işlerini tamamladı. Belediye ekipleri, Çamyuva Mahallesinde Ağva Deresi yanında yapılan yürüyüş yolu ve park alanının yol birleşim yerlerine yama asfaltı yaparken, 5050 sokakta altyapı çalışmalarında hasar gören yolların bakımına başladı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak ilçemizde bozulan yollarımızın tamiratını ve yama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, halkımızın daha güvenli ve rahat yolculuk yapabilmeleri için son hızla çalışıyor. Çamyuva, Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerimizde şu anda çalışmalarımızın büyük bölümü tamamlandı. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin